Pages

May 28, 2011

terpaksa!!!

tension tul la kalo kene pakse2x nie...esok my dad nk g khusus at kote bharu smpai ary rabu..mak suh ikut sekali..g bercuti terus la konon nye...problem skun...ak mesti dapt penyakit RIMASSSSSSSSSS!!!!!!!!!!
n now ngn sakit at gile gile babi....!!!

May 27, 2011

convo lagie laaaa.....

Konvokesyen kali ke -2…finally convo kali nie merase gak nk dapat PINGAT KETUA JABATAN…thanx kat korang2x yang support n memberikan tunjuk ajar  n sumber inspirasi aku tym study dulu..huhuhu..tp hajar n yatie x da +++Bibie pun ak x jmpe pas convo...so x lengkap la TEA HAMINGUN CREW..




SHOT*AZY*ARISSE*BUM*NAD

                                         
Alkesah disebalik pg convo 2 kiteorng (shot ,me n nad ) makeup n besiap tanpa cermin..lantak la makeup cam ape2xx pun dah la lewat..x ke kelam kabut jadinye..hahahha…sampai my mum ckp dri atas pentas dah nmpak blusher kakak ..hak2x….terbaik 2..mane ade student kai blusher oren cam ak..lallalallala..

Dalam dewan kiri kanan aku tah sape2x tah x kenal aku..tp cm mesre alam jeh aku sembang2x ngn dah sebelah aku name ye “Fakrul:kowt cm 2 la dak Dka batch jun 2010..jeles aku tegok nad n shot duk dekat2x ngn member2x diowng..ngan  keadaan kaki cedera..ku melngkah jua naik pentas..abis ayu dah 2..tym nk naik pentas kak ngah ad ckap tahniah..weee..1st  lecture say tahniah kat ak…tHanxxxxxx…lol..

Pas abis jeh acare…x selok bagai nk bergambar…tym 2 baru ak jumpe family aku..n upe2x nye adik udin demam..huhu…cian lak kat ye..nak say sory kat member2x yang x sempat nak bergambar..aku ase serabut sangat ngn kaki sakitnye..mencari bum ilng nad ilng..dah jmpe ..azy n shot la ilang..hahhahaa.kelakar tol laaa…tp paling best ngn selamber aku tegur Alep ZAmir n say nk snap ngn ye..hahahhaa.finally merase gak…thanx Naim lud..


Last2x tym pulang jubah baru la aku dpat PINGAT KETUA JABATAN 2…aku x kesah aku x pakai menda 2 tym naik pentas..sekurang2xnye aku show kat mak aku n hope ye bangge ngan anak ye nie n ngan pingat 2 dpt menghapuskn yg memori2x zaman kedegilan kejahatan n kenoty an ka dlu dlm ingatan ye.…REKOD WA DA BERSIH WOOOOOO!!!!!

Even convo kali nie
  • En TJ x da
  • Dapat bunga 1 jeh
  • Tea haminggun crew x lengkap
  • X banyak bergambar
  • Pic ngn nad tym ye dah pulang jubah
  • Pas convo sume wat haluan masing2x n  balik ngan parents sendiri

Sume 2 dah wat saye tersenyum sampai ke pagi….thnx yang say tahniah n tahniah gak kat member2x …im gonnna misss u!!!!

May 23, 2011

citrawarna MalaysiA.......

Pesta citrawarna Malaysia at dataran Merdeka Keyyy ell 
….seminggu traning zapin bagai dalam bilik punye la nk g... at 21 hb  kat The hotel plaza dpt sebilik ngan mak tik & mak inda.best wooo… diorng cakap kul 5 kene turun g dataran, tapi hujan lebat so terpakse la menunggu at loby hotel..smbil menuggu 2 cam biase la pose sakan nooo…dlm kul 8 lebey hujan pun reda ket n move r beramai2x cm rombongan kak kiah pun ade..hehehe..nie 1st time aku g citrawarna..memang best! Terbaik..yg bestnye..bile lalu kat sume owng melambai dah cm ratu dunie ..hahhaha..bile tym giliran kiteorng lak..masing2x cuak x nk menari depan agung..hahhaa.lawak gile tym 2,,termasuk la ak.kih2x…best la makcik2x team kiteorng sume spothing..selamber jeh menari tym joget lambak…pas agung berangkat pulang eng Yen Yen suh menari tarian zapin bunga,sewang,sabah,Sarawak,tamil .siam n chine..time 2 orng2x awam pun join sekaki…ade 2 mat slleh 2 siap suh ajar ye menari lagik..lallala bessttttt .so taun depan kalo dpt g nk g lagik laaaa…lallallala..


May 18, 2011

at my home....

hari nie my aki mintak tolong edit slide show ye.. kene wat slide show for presentation safety orng awam...ade sukan teknikel esok kat  Tnb temerloh..
so ak pun tolong la ye seket2x ngan slide yang sedie ade tu. berbekalkan sedikit  ilmu elektrik n safety tym sem 4 dlu..dapat la bantu sket2x coz aku pun x  bpe rethi gak ... but....i like..coz aktiviti 2 cm wat aku bley rapat lg ngn die..lalallalallalala.....selese borak2x n guraw2x .slumber jeh an...myb ye jenis open kowt.(open-open pun pemalu gilerw-gilerw)....tp ok la x kesah. ...and ak nak minx maaf kat ye coz dah Terputuskan sesunggut SJ7 ye..huhu..tu la gatal tangan lagik..sebek x kne marah an..hehehhe..cian Sj7 dah mati.huhuhu

May 16, 2011

i doo...

hari hari yg berlalu dengan senyuman

May 14, 2011

u make me smile....

weee...semlm n ary nie aku ase aku tersenyum smpai ke pipi jeh....
kesnye...aku nie usha2x la mamat nie..dah la comel...sweet lak 2..
lme gak r aku usha2x ye..ad la dlm 4 bln pas...
cm gedix jeh kn gurl usha boy..tp 2 la...
ak ade gak la story kat mber2x an..tp nk rapat ng die peh sushnye laa..
last2x ngan bntuan atuk gemuk dpt gak rapat ngn dak 2..lallalala
mule2x atuk nie r suh mcl dak 2,baiknye at atuk nie siap bg num dak 2 ag.....
siap push2x ag..tp finally...sebek fedback ye  POSITIVE so ak x la pasan sesesowng an???lallalala
thanx sngat2x kat atuk Rusdy....even x da ape2x .. En Syed mohd Fadhil...
owes berdekatan kecuali waktu kilija...sebab ye jiran ak da....hahhahaha.!!yes! .....
ak taw korang taw sape yg ak maksud kan
"ala yg owes distory n dijidil kn dlu 2 "ahax!!!!