Pages

May 27, 2011

convo lagie laaaa.....

Konvokesyen kali ke -2…finally convo kali nie merase gak nk dapat PINGAT KETUA JABATAN…thanx kat korang2x yang support n memberikan tunjuk ajar  n sumber inspirasi aku tym study dulu..huhuhu..tp hajar n yatie x da +++Bibie pun ak x jmpe pas convo...so x lengkap la TEA HAMINGUN CREW..




SHOT*AZY*ARISSE*BUM*NAD

                                         
Alkesah disebalik pg convo 2 kiteorng (shot ,me n nad ) makeup n besiap tanpa cermin..lantak la makeup cam ape2xx pun dah la lewat..x ke kelam kabut jadinye..hahahha…sampai my mum ckp dri atas pentas dah nmpak blusher kakak ..hak2x….terbaik 2..mane ade student kai blusher oren cam ak..lallalallala..

Dalam dewan kiri kanan aku tah sape2x tah x kenal aku..tp cm mesre alam jeh aku sembang2x ngn dah sebelah aku name ye “Fakrul:kowt cm 2 la dak Dka batch jun 2010..jeles aku tegok nad n shot duk dekat2x ngn member2x diowng..ngan  keadaan kaki cedera..ku melngkah jua naik pentas..abis ayu dah 2..tym nk naik pentas kak ngah ad ckap tahniah..weee..1st  lecture say tahniah kat ak…tHanxxxxxx…lol..

Pas abis jeh acare…x selok bagai nk bergambar…tym 2 baru ak jumpe family aku..n upe2x nye adik udin demam..huhu…cian lak kat ye..nak say sory kat member2x yang x sempat nak bergambar..aku ase serabut sangat ngn kaki sakitnye..mencari bum ilng nad ilng..dah jmpe ..azy n shot la ilang..hahhahaa.kelakar tol laaa…tp paling best ngn selamber aku tegur Alep ZAmir n say nk snap ngn ye..hahahhaa.finally merase gak…thanx Naim lud..


Last2x tym pulang jubah baru la aku dpat PINGAT KETUA JABATAN 2…aku x kesah aku x pakai menda 2 tym naik pentas..sekurang2xnye aku show kat mak aku n hope ye bangge ngan anak ye nie n ngan pingat 2 dpt menghapuskn yg memori2x zaman kedegilan kejahatan n kenoty an ka dlu dlm ingatan ye.…REKOD WA DA BERSIH WOOOOOO!!!!!

Even convo kali nie
  • En TJ x da
  • Dapat bunga 1 jeh
  • Tea haminggun crew x lengkap
  • X banyak bergambar
  • Pic ngn nad tym ye dah pulang jubah
  • Pas convo sume wat haluan masing2x n  balik ngan parents sendiri

Sume 2 dah wat saye tersenyum sampai ke pagi….thnx yang say tahniah n tahniah gak kat member2x …im gonnna misss u!!!!

2 comments:

  1. ermm..byak nak komen ni...
    - taniah kat ko..akhirnye ko dpt gak pingat tu...
    -yesss....tea hamingun crew tak lengkap(byk prob salah faham kan)..sedih..sb pesahabatan kita berakhir mcm ni...
    -hhihihii..kelakar kan kita bertiga...bersiap kelam kabut..tol2..make up pun ikut rasa j..perasan sendiri..hahhahaha,....tp tetap cun(siap ada komen lam fb..curi2 pandang aq)..lalalal..(t aq story yek)..
    -ko memnag lor..eyesdow ko wat blusher,....tp kiut ka.hiihih
    -ermmmmm..ko aqmcm mengong j duk kat kusi tu..sebelah aq tu..aisehhhhh..mesra awam ..ngat...aq tak kanl..hihiih..tp layan jeww....cbuk nak bergambar j dak sebelah aq tu
    -hihihihii..tulor...walau apa2 pun..kita sempat bergambar bersama lagi akn..hihiihih..walaupun jubah aq sudah dipulangkan..hihiihihih...
    *apa2 pun...semua tu sweet memory tea hamingun crew...tuk 2011*....

    ReplyDelete
  2. -thanx...
    -sedih jugak jd cm nie..tp nk wat cm ne..kite yg ade nie x bley nk undur mase n jd perfect...so...kekalkan mane yg ade..
    -ape ape ape..nk taw gak!!!!!!sape yg curi2x pandang ko 2..ahax..
    dak sebelah ko 2 funny daknye...ak knal..ye dak carry hidro kelas ak...
    -ad la sekuek bpicngn ko tym mule2x sarung jubah nad....ok la 2..hehehhe

    ReplyDelete