Pages

Jun 28, 2011

rolling into da deep...

aish..nak marah kang jauh..tapi tu la hakikatnnye ak ase macam nak marah jeh...i bukan gf u lagi la...i dah jd eXgf u...so u tidak dibenarkan bermanja-manjaran n trick me like ur gf ok...
ag satu kes nak hangin ary nie da gurl nie..taik tul la ak ase dri dlu ag ak x sebulu ngn ye dri sume segi...lu hengat lu bajet keh...sial r......orang nk say ape2x at fb yang ko sakit at sangat2x 2 ape...ak ase better ko on jeh kat fb ko lagi satu 2 x yah nk myemak2x kat wall ak...owng nk aktif ke x ke kat groub intergrasi 2.2 diorang punye pasal la...x yag nk kecoh2x r konon nak ckp groub korea ko 2 lgi havough la!!!double dam...panas at r even ye ckp 2 kadang2x ye perli member2x len...2 hak diorang nk ckp ape dri at diorng..ak taw 2 hak ko gak luahan at ko gak..tapi ape motif ko nk sindir2x orng sah2x nk tayang o 2 bagus la...ak memang x puas at!!!....owh myb pade ko konon ko prihatin la kat mber2x tp pada ak..sory ey ak x bley terime even in kes ko  perli member2x ak...

3 comments:

  1. HAHHAHA...yekew...tau dah sapew..takda keje tol dak tu..kan..kan..kan..

    ReplyDelete