Pages

Jun 26, 2011

cinta sesaatku????

cinta sesaat ku...lelaki yang dahulunya ak x pernah tengok face ye n ak just dengar story dari mulut orang ...n ak ase ak tertarik kat die n now ak dah knal sape die n kiteorang dah text n cling2x on hp...dah face 2 face..n ak TERsuke kat die..hahhahaha...SAYE SUKE AWAK LAH!!!...tapi awak kai superbike saye pakai moto honda kapcai jeh..x mampu nak kejar n seiringan ngan awak...huhu...moral of da story..nk usha pun cari la yang kai honda kapcai gak deerrrr...

4 comments:

  1. lor..sapew beb...sy nak tau gak...hahahhaha....berita gembira ni..ala lau same2 suka...superbike k motor honda k takda halangan la...hiihihhi

    ReplyDelete
  2. jiran ku tu la...bai...x larat dah nk ngorat2x die..ak ase ag 5 taun bru ak mampu ngorat ye kowt.huhu

    ReplyDelete
  3. hahhaha..napew 5 taun gak???

    ReplyDelete
  4. tunggu ak mampu bli superbike..kih2x...

    ReplyDelete