Pages

Jun 23, 2011

rindu by haniffff.....

en Anip..my ex bf calll me n text say rindu n bla2x..ape kes......???????????
nazak dah ke??haha...anip ni lelaki yang dahulunye cinta at ak sem 4..n kiteorng couple tym birthday ak..ye ckp hubungan 2 adlh hadiah birthday ak...and yg ak tingalkn kerana khabar angin yg x taw betul ke x ade bau2x chintan ngn mber baik ak sendiri....sampaikan mber ak 2 suh ak turun kuantan jumpe ye kalo x putus member n story bal bla bla n mendesak ak meningalkn c anip nie....n c anip nie lak cte lain n menyuruh ak berfikir sendiri n jgn dgr cte orng lain......setiap perinci yang diceritan kalian berdua itu sume bercanggah...hahaha..panjang ctenye dlu ak nie dlu owes ulang alik kuatan termeloh kuantan temerloh....last2x ak tingalkn due2x fwen n bf..korang ase betul x tindakan ak nie???ak x nk amik port dah sume nie..korang tipu ak ke ape keh..yg ak taw ak x taw mane satu cte sebenar n bialah kat akhirat nanti kite tahu kebenaranye...x nk cte keburukan nk cte kebaikan..anip nie dlu rajin sangat2x melawat ak kat kfc 2...ye sweet sangat2x sampaikn mber ak ckp jgn lepaskn die...x suke bergmbar,pembersih orngnye n romntik...sangat2x manje...ye call ak yunk..x tipu sampai skun ye call ak yunk even dah breakup 3 taun tp kadang2x 2 ak tukar la sket i u i u...hehehehe.ye owes gak turun termeloh tym ye nk blik cuti sem n singgah kat KFC..paling bagusnye setiap kali ye dtng kfc C Alep merangkap bf ke-2 ak tu mesti ofday la mc la shif lain la..so diorng x penah face 2 face....bile ak sem 5 ye suke marah ak nape mesti  duk serumah ngn mber ak 2...huhu..no comen...baru2x nie ye sakit teruk2x..ish2x...sampai ye owes minx maaf kat ak..ak ase ak lagi bnyak wat slah kat die...lukekn at ye tingalkn ye curang ngn ye...huhu...hari2x ak berdoa semoge Allah sembuhkn penyakit ye 2..n now Allhamdullillah ok sket dari dlu...korang taw x ape ak selalu fikirkan...2 la dlu tingalkan orng yang sayangkn kite n now Tuhan 2 balas balik kite plak yg ditingalkan n skun ak rase ape yang die penah rase dlu..hahhahaha......sibuk story kat blog..ak x reply pun msj anip..hehehehe..wat must i do????ignore je keh???yup kowt sebab ak x taw nk ckp ape..hehehhe..sory i x mcm dlu da.....

2 comments:

  1. perhhhhhhhhhh...sedih tol....ada rase cinta berputik smula k????

    ReplyDelete