Pages

Aug 6, 2011

menceroboh album seseorang kerana ternampak seseorang.

Tadi adik udin online fb ye ak pun menyibuk wat cm fb ak..hahhaa..kelebek punye kelebek…WAAAAAA!!!!!..cam jumpe harta karun p..taw x ape..finally ak jumpe pIc atuk convo..hahhaha 2 la berie sorok bawah bantal kan nek dah ternampak..lalallala…betul ckp ye cam owng nak g akad nikah…tapi pada mata aku 2 cm taik cicak,cam bendera Pahang pun ade.hhahahhaha.(kalo atuk bukak blog nie mati ak mengumpat n mengutuk die dibalik tabir)hahhahha..asal story sal atuk jeh nie??aish???inikah dinamakan cinta???(tIDAK..bab owng tua 2 kelakar yang amat so aku nak orng taw aka de jiran yang kelakar…lalallalla)
lagi satu nak story disebabkan ak x puase so ak ase cam nak wat kerje2x jeh...pas wat2x kerja dlm umah ak cuci toilet pas 2 cuci mcm2x lah finally ak kemas kat depan umah 2..jiran2x ku ak da tanam pokok ape tah kat tpi tong sampah 2 jgn lupe siram eh..hahhaha..baiknye????baik apeh mak yang suruh..allalala..mau segan gile duk berkebut depan umah bujang tu aish!!kalo aki nmpak nia  malu beso den..arrrrr....aki saye rindu kamu sama atuk eh..lalalla

2 comments:

  1. khikhihkhi...
    ada sama mcm bendera phg k???lalalal..umm..
    kira ok pic konvo kita ag la...hahahha...
    tp aku tak sempat nak tgok..tak sempat nak kutuk..

    ReplyDelete
  2. sok2x ak upload kat cnie..lallala...ak an hebat bab pecah2x masuk pasword n emel orng nie..alallala

    ReplyDelete