Pages

Sep 19, 2011

seharian tido

ak ase ak x bpe nk sihat ..bab ak flu batuk2x n ket pale..so pas abis kelas ak mkn ubat n tido kul 2 ptng...sedar2x kul 7 lebih ak bngun makn n solat maghrib n ak tido balik sampi la pagi ke esokkn harinye...solat subuh sedar plak 2..isak asar tah kemane..huhu...hoho..gile x sedar ape2x....sory r kat kadez,azhar,atuk,mas,syed x dpt reply msj2x u all bab ak tido mati..hik2x...bngun2x jeh pale still tingtong ag..huhu..diriku tingtong....

open house

tahun nie ak wat open house pade 17hb..bertempat atrumahku syurgaku...sume ak jemput tapi yang jauh x dpt dtng 2 x pe ak faham..al kesahnye sebelumnye terjadinye open house thanx sangat2x kat jiran2x yang datng membantu even x dipangill pun..nie la hidup berjiran best...alkesahnyeeeee ade amkcik nie sibuk nk keneng2x n korek2x rahsia antara ak n syed...hahhaa..panas at n telinger betambah2x lagi dengan khabar angin kate atuk dah bertunang..hahhaha.makcik2x x habis2x nk bergosip...ok cte sal syed 2 kemudian kite story sal gosip atuk bertunang..hahhaa ak dengar pun bley r nk cye gak bab ak tgok atuk mimie 2 ok ape...so ak x menafiknnye..pas2 ak text atuk wat2x ayat touching bab merahsiakan hal pertunangnnye itu..upe2x nye x betul..hahhaha..ape la makcik nie sah2x kuat gosip..ok kite smbung sal syed..makcik nie sibuk suh ak wat mknan sedap2x t bf ak sebelah umah nk dtng mkn n bagai2x...so nk dijadikan cerite amir.zero n zaroolll dtng awal..ak bisik kat amir suh menyamar as bf ak...bab ak nk cover line ak n syed..buknnye ape..kalo la orng taw ak n syed berpacaran sah2x kecoh satu TNB..taw x nape bab syed 2 menantu idaman semua orng.dah la comel tcnict..rajin plak 2..aish!!!..lagi satu ak n syed just fwen jeh even dlu kiteorng pnah scndle walpun seketika.oush!..tetibe syed ade gf lain x ke ak yg malu...kalo syed orng x berni kutuk kalo ak nie berni la orng mngate..perempuan kn..dpt lak berjiran..ok smbung balik...n ak pun show la bf ak (amir)..mule2x makcik yah x percaye..kali kedua baru ye cye..ak bajed mulut ye tertutup kat c2 jeh upe2xnye ye perli2x ag ade "ala ko 2 memng suke cari bf puteh2x badan sedap cm syed 2"ko ni nk mane satu"aish x puas at lagi orng tua nie.,.hhuhu..nie la orng wat mulut jeh...second tetamu yg dtng atuk n zul..sembng sakn kami bertige...siap gelak2x ag..tp zul r mulut bley tahan..haha...atuk taw trsengeh2x ape disengehknye x taw la..sengal tuk orang tua nie...
pas 2 shot dtng ngan adik2x die..thanx yunk memeriahkn majlis ak..n ak ase shot n famly ak close gak la.bab ayah ak suke bertnye perihal shot..hehehe pas 2 esok2x wat shot 2 as panduan o contoh..kih2x...mesti shot bngggee gile....
kat maghrib bai ku sayang dtng (luv luv luv) siap berpelukan n muah2x bnyak kali ag...rindu benar kat bai my best fwenn 2..huhu..pas 2 bergosip sakn la dri exbf o ex scndle ye c murad 2 smpai la ex bf ye syed n heryy...bai nie ag femes dri ak kt kuarters tnb nie bab ye paling comel n cute!!serios nk ak sebut sume boy2x TNB yg suke kat ye ramai....daus, mamt,zul izzi..syed ismail,hery,murad(yg konon2x single walhal dah ade kak rose....ni la lelaki)n sebahagian yg ak x hengat nme diorng...ak rindu n sayang ko bai...ak x market keh???market gak dlu...dlu ak kongker malik n idham..ngeeeee....nk jugak 2...ok pas bergosip ngan bai,ye nk tgok isteri murad n anak2x ye..ak pun tunjuk la..n kasih dtng kat ak,.,x bley bla n jahatnye kiteorng suh kasih pangil bai mamaNOr (mak tiri)hahaha..murad2x..
n tetamu terakhir sekali yg ak tunggu2x syed muhamad fadhil yg berie nk gak mkn mlm 2 gak depan umah2 pun x peh n even kiteorng dah berkemas2x...hehehe..mak ayah dah penat n tido so ak plak kne layan tetamu...so sweet dtng ngn kai baju kerje..pas 2 ak story sal cik yah..taw x ape syed ckp..len kali kalo orng sibuk tnye2x korak2x hal kite jwb jeh memang kiteorng couple pun!!opsss.bahaye la die ni.e..x taw keh kalo kontroversi bahaye..huhu...lstlay nk say thanx kat sume orng yg tolong menjaya kn open house nie..ngeeee...isyaalah taun depan wat ag eh...

Sep 14, 2011

opsss.

ak ade wat statment baru2x ni "x payah la nk perli2x....kamu ilng gf jeh saye ni ilng fwen n bf...lg teruk..huhu...(touching)~~salah arisse keh???~~..n td mcm yg baby cm terase jeh..mizzz naddd  i need u..cm ni nie saye dah lukekn at kawan baik saye..huhu...serios sumpah ak x da niat pun nk ckp n tujukn kt ko by (if ko terase la) ni kes anip...ye perli2x ak asyik dengar ckp orng ak tencion tul la...2 la ayat die dari dulu sampai skun..mcam nak ckp ye x salah dari dlu..ok kalo orang lain cakap let go jeh..tapi pade ak still ag terase..ak x pernah salahkn ko by sumpah..bibie pun ak x pernah salahkan anip pun ak x pernah salahkan..ape yang korang cakap 2 ak terime semua even story korang 2 berbalah n finally ak amik keputusan break ngan anip n mendiamkan diri ngan bibie...ak sayang ketige2x 2...2 best fwen ak susah senang satu ag bf yang ak sayang..sory by ak x niat pun nk im ko...im so sory bout my statment...ak sayang ko ak sayang tea hamingun crew...sory again.

Sep 12, 2011

purple jugak keh...

tah x tahu la knape ary ni gatai sangat tngan nie nk bukak fb mak mertua x jd..peh!!!!!cm gugur jntung ke bumi pic satu flmy ye kat profile pic...ape yg wat ak cm touching bju melayu ye purple 2 (huhu ade kisah disebalik purple).huhu...touching jap..pas 2 nk format hp sony..kelebek2x file mane x gune nk buang..n kat folder Bluetooth hack..ase cm atoi..taw x pee...satu list sms ak taun 2009 ade kat dlm 2 if connet kat internet terus...so ak pun bace satu per satu msj2x 2..pehh...half jeh..n x snggup dah..huhu...myb ak sayang die ag kowt..kalo x sayng x kn la masih ag terase dlm at ni..huhu..Chinta2x..Cinta akan menyakitkan ketika kite berpisah dengannye,lebih menyakitkan apabila kite dilupakan olehnye,tapi cinta akan lebih menyakitkan lagi apabila orang yang kite sayang tak tahu sesungguhnye ape yang kite rasekan...~~~love..cinta nmpak bahagie smua orng nk cinta n dicintai n bercinta tp risiko yang bakal ditanggung n dihadapi...

family day

dari hari sabtu sampai ahad ak with famly kumak g famly day kat lUbuk semak ulu dong raub..1st time dtng kat c2..huhu..cm best jeh ase...tp memang best pun.hahaha..sampai2x jeh ak tdo dlu dlm bilik almaklum la,penat (ak sampai raub kul 2 pg coz ayah adik n abang nak g thailand lg 2)dalam kepenatan ak pun melenakan tidur sampai la satu part nadira anak mak su kejudkn ak ajak pergi mandi sungai..siap2x tukar baju g la terjun ke sungai yang x berape nk dalm tapi berbatu-batu..best wooo...mandi sampai petang then part paling best mandi separa bogel with anak2x sedare..ngeeeeee....bajet kanak2x jeh an..hahahhaha.malam 2 after maghrib cumel2x masing2x bersiap..coz nk wat jamuan hari raye + birthday party...sebelum 2 ade persembahan silat dari orng2x kg....pas makan ..karok plak..hahhaha..x bley bla..serios kak mai ajak nyanyi lagu2x yg ak x pernah nyanyi bai...men hentam jeh adee la...nk taw x lagu ape yg ak sumbngkn lagi notenye..hik2x..

  • gerhana masih ak terasa
  • fik tiga malam tanpa bintang
  • lagu2x raye..ak ase semua dlm album cd raye.hahaha
  • singkong n keju
  • hotel california
  • wind of>>>(x taw)
  • final countdown (sakit tekak bai)
  • m nasir
  • (n bnyak lagi yang x taw tajuk ye ape)
++keesokan harinye adelah hari terakhir kat lubuk semak..pagi 2 sebelum berendam main2x kat laman teratak lubuk semak...ak masuk game  rebut kerusi...n ak orng pertame keluar..ahhahah..tapi ade babah backup ye ckp main tipu so ak diserap semula...n ak ase ak orng ke 3 keluar...berebut kerusi ngn sabrina..tp ok wat sebek ak x dpt kerusi 2 bab tym sabrina duduk terus kaki kerusi patah..hehehhe...sian die...hehehe.pas abis game ak mandi manda semula kat sungai dngan bahasa yg bley difahami mengelapkn kulit..hahha..main lompat2x batu..cm budak2x kn..tp ape ak kesah yg penting ak gembire..hehehe...last2x nk ckp best sangat2x bergaul ngn kazen2x ku ini bab ak ase cm kembali muda jeh..hik2x..luv u all.raye taun depan kite jumpe ag eh..:x

Sep 6, 2011

Old Automatic Garbage


album paling best sekali zaman sekolah dlu "opera radhi O frendly" bley dikatekan sume lagu ak hafal lirik2x die..gile zaman selak oag sejak dri sekolah rendah ag..smpai sume orng taw trenmark ak ARIS OAG..dlu mane kai name ARISSE 2..ngeeee...dari beg kasut sekolah buku meje pensel box..aish sume r ak conteng Oag..lagi satu toilet..hahaha..ak ni zaman sekolah noty sket...ngeeeee
Opera Radhi-o Friendly ialah sebuah album lagu yang dihasilkan oleh kumpulan OAG. Album ini mula dipasarkan pada 21 Februari 2002.
lagu2x yg best giler2x ni..
  • Slumber
  • Stanza
  • Mutiara
  • Natural
  • Figura Malaya
  • Biru
  • For Whatever
  • Senyawa
  • Ta Dapa Paya
  • Hey! Hey!
  • Slumber (Tidurlah Radhi)

best bai......ak hengat ag ak bali cd ni raye ke 2..ngeee...semangat Oag 2...

Sep 5, 2011

5dayz

syed ckp ye nk balik kg cuti raye selame 5 hari..ok fine balik la bab ye x merase nikmat hari raye ag..ngeee...tapi.nie la kalo jauh2x kn dekat dihati..kah2x.....kalo disebelah nie segan2x kalo jauh2x ni tanduk naik kat kepale..sume diluahkn..hak2...cm x cye jeh syed ku yang pemalu jd cm ni...ngeeeee....td kat tv 3 cte Cj7..alalalla...jum flash back story lame...ak penah putuskn sesungut cj7 syed...wat muke cumel x jd la ye marah ak...kih2x....sebek bernafas ag binatang 2 smpai skun...nk ak ganti baru x bagi..huhu..ak tgok benda 2 mandi pun x..cm ne lah abg lada nie jage..huhu...

Sep 4, 2011

top rank4

ary nie picnik at top rank coz ade pembukaan litar baru n open house kat lombong toman...meriah???harusla kalo keluarga WEST ade mesti meriah punye...chinta???ramai gile..budak2x moto cross hu comot2x belake..kih2x...adik n abang n kotik x senang duduk masing2x..hola diowng dlu hebat dlm trek tp skun x bley main coz x da motor..sume dah rosak...khabar2x angin mcm ayah nk bli moto untuk abng..entah sempat ke x coz game start 8hn 10 ni...adik udin ag r ary2x cte sal moto...ayah plak sibuk cri moto..abang senyap jeh bab ye ni pendiam x bnyak bunyi tp dlm at ye la paling excted sekali..hik2x...

Sep 2, 2011

raye ke 3

mengemas2x barang dipagi hari untuk pulang ke bentong...singah kat bandar raub search hp...nk bli hp baru la 2 maksudnye..hehehhe..ak n along bli hp nokia C3-00.abang plak bli bB.thanx en Arisun n madam norizah bab blikn saye hp..almaklumla anak ye ni tanam angur jeh..kih2x...ku rasakn kemewahan berada di bawah jagaan ibubapaku..alallalala.