Pages

Sep 14, 2011

opsss.

ak ade wat statment baru2x ni "x payah la nk perli2x....kamu ilng gf jeh saye ni ilng fwen n bf...lg teruk..huhu...(touching)~~salah arisse keh???~~..n td mcm yg baby cm terase jeh..mizzz naddd  i need u..cm ni nie saye dah lukekn at kawan baik saye..huhu...serios sumpah ak x da niat pun nk ckp n tujukn kt ko by (if ko terase la) ni kes anip...ye perli2x ak asyik dengar ckp orng ak tencion tul la...2 la ayat die dari dulu sampai skun..mcam nak ckp ye x salah dari dlu..ok kalo orang lain cakap let go jeh..tapi pade ak still ag terase..ak x pernah salahkn ko by sumpah..bibie pun ak x pernah salahkan anip pun ak x pernah salahkan..ape yang korang cakap 2 ak terime semua even story korang 2 berbalah n finally ak amik keputusan break ngan anip n mendiamkan diri ngan bibie...ak sayang ketige2x 2...2 best fwen ak susah senang satu ag bf yang ak sayang..sory by ak x niat pun nk im ko...im so sory bout my statment...ak sayang ko ak sayang tea hamingun crew...sory again.

1 comment: