Pages

Sep 12, 2011

purple jugak keh...

tah x tahu la knape ary ni gatai sangat tngan nie nk bukak fb mak mertua x jd..peh!!!!!cm gugur jntung ke bumi pic satu flmy ye kat profile pic...ape yg wat ak cm touching bju melayu ye purple 2 (huhu ade kisah disebalik purple).huhu...touching jap..pas 2 nk format hp sony..kelebek2x file mane x gune nk buang..n kat folder Bluetooth hack..ase cm atoi..taw x pee...satu list sms ak taun 2009 ade kat dlm 2 if connet kat internet terus...so ak pun bace satu per satu msj2x 2..pehh...half jeh..n x snggup dah..huhu...myb ak sayang die ag kowt..kalo x sayng x kn la masih ag terase dlm at ni..huhu..Chinta2x..Cinta akan menyakitkan ketika kite berpisah dengannye,lebih menyakitkan apabila kite dilupakan olehnye,tapi cinta akan lebih menyakitkan lagi apabila orang yang kite sayang tak tahu sesungguhnye ape yang kite rasekan...~~~love..cinta nmpak bahagie smua orng nk cinta n dicintai n bercinta tp risiko yang bakal ditanggung n dihadapi...

1 comment:

  1. sabar yek sayangku....
    semua itu dah ditakdirkan..

    ReplyDelete