Pages

Oct 30, 2011

kmx..kemaman

ary jumaat ak gerak g kemaman terenganu untuk karnival motocoss international kat cne lak..cm biase kelab moto raub semua g..orang kuat pakcik black aka lagend rider zaman muda2x die..ngeee

bergerak dari raub coz moto naik lori kat cheroh..sampai kat kemaman ak contx awish coz x taw jln masuk ke monika bay..hehe..thanx kat awish yg bg sewakan kanopi cari tikar n pasngkn plug...kul 2 pg bngun n tido dri dlm khemah ke dlm krete..hehe..bukannye x na tido hotel tapi bialah low profile bub ade gak yg x mampu tido hotel...bialah same2x tido khemah an..t ade lak rase len plak..mak pesan jgn manje2x..so ak pun try lasak2x.huhu..dlm at..urwwwww...tp na follow sangat telan je lah an..hehe..







Oct 26, 2011

saye bz sebenarnye..

10 minit online na say..ak bzzz..n bnyak story nak share tp x da mase...minggu nie nk rush2x g kemaman lak..rrr...hengat orng tanam angur nie x bz keh...bau langkawi x habis ag dah kne g terengganu...tp x pe..atlist ak x goyng kaki duk rumah even x berkerje ..alallala..saye ak kembali...tunggu...!!!!na wat pe g terenganu????HE AK KN PART TIME GADIS LITAR SKUN...WINK WINK WINK....!!!!

Oct 24, 2011

bercuti at langkawi..

penat handle international motocross x ilang lagi dah na p bercuti at langkawi ngn warga2x TNB..fully may dad yg support coz ak nie mane berkerje na dtng duit dri mane an..ngee...even pemandu pelncong tah ape2x (sowi pakcik ey kami memang x puas at ngn pakcik) tp dpt bercuti punye pasan..bessttt..x na story bagai just na show pic2x kiteorng kat cne..pssss hot story ak g holiday nie ngn family n Ex bf ak..ngeeeee..x la..x da fell da..skun kami fwenn 4 ever...lalala
nie kat depan hotell TRILIONN..ngee x mampu tido hotel 5 star..lala..

nie lak pose sakan atas moto kat area kabelcar..ak an gadis litar..ngeee..AK DIA N MOTOCROSS...
nie kat cable car..ak suke pic nie..coz ak hug along n pegang tangan mak..hehe..sweet kn..nmpak kasih sayang.





Oct 5, 2011

nothing 2 story

x da ape nak story sebab ak bz sangat n agak emo mingu nie.huhu