Pages

Dec 22, 2012

deep


And now all your love is wasted
Then who the hell was I?
'Cause now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines

Dec 21, 2012

?


who will care you
who will fight
who will far far behind.?

Dec 20, 2012

zero

aku rase aku nak bf yang bley share problem aku or x dapat tolong pun jadi tukang dengar pun x pe right..look what i got~ "bz r ngn orang tua nak bli lori"..owh terima kasih~menangis dalam kereta lagi bagus!!
Gather up your tears arisazlini keep in your pocket.huh!..can do iT!

Dec 18, 2012

nadirah lokman

i trought i need miss nad.sangat sangat sangat....nad nak bahu nad nak bahu nad nak bahu~nad where r u?

Dec 17, 2012

Gather up your tears arisazlini

aku rasa macam nak ~~~~~~~~~~~~~pergi umrah tenangkan diri mate hati jiwa dan raga..
kenape hidup ni lama lagi...send me away from a love song.


Dec 14, 2012

my mind

you cut off all the ropes and let me fall..i hate u,
patient arisazlini.. u ll be fine arisazlini..

Nov 29, 2012

sayang.


Aku x berkorban ape2x.~cakap la ape pun..
in_situ..dah berkorban smpai tahap limit...u don"t know n u don"t want to know..right?

understand me please.
and come touche me soon~

Nov 26, 2012

celaku~


Rabak mata ku

Pena menari
Tinta berdarah

Kata membara-bara
Masanya ku bernafas

Ini terakhir kali
Puas sudah ku sesak
Dalam dunia sempit

Dulu tersungkur

Kini berdiri
Kau bermain api
Kini ku bakari
Dulu menunduk
Kini ku celik
Kau bermain api

Engkau mahu sempurna

Engkau mahu malaikat
Turun dari kayangan

Siapa yang mampu mencapai mahu mu

Bilamana kau juga seorang manusia?


Nov 25, 2012

don"tch~



Takkan lagi aku menunggu
Kau hadir di dalam mimpi-mimpiku
Puasku mengharapkan dirimu
Seperti mereka yang punya cinta
Diriku tanpa dirimu
kau tempuhi penuh bahagia
Diriku mahu kau tahu
Pedih ini kau tak terasa
Warkahku mengharapkan dirimu
Seperti yang aku kenali dulu
Setiaku menantikan dirimu
Seperti setianya terhadap diriku
Melangkah namun tak berdaya
Terusku terus menunggu
Cinta yang takkan pernah ada..

Nov 22, 2012

Nov 21, 2012

Nov 19, 2012

Pembuka hati

Engkaulah cahaya dalam hidup yang penuh kegelapannya
Rasa kesakitan dalam dada menghilang pabila kau berada

Cintamu kepada aku tak pernah ku rasa sebegitu
Engkau meringankan hati ini, engkau menenangkan jiwa sepi

Aku ingin menjadi pembuka hatimu yang sekian lamanya
Terkunci kerna slalu terluka
Ku ingin menjadi penutupnya

Kau tahu kau disakiti, hatimu sedang kau melindungi
Percayakan pada cinta ini, relakan ia berterbang tinggi

Aku ingin menjadi pembuka hatimu yang sekian lamanya
Terkunci kerna slalu terluka
Ku ingin menjadi penutupnya, babak tentang pencarian cinta
Aku untukmu sepanjang hayat

Aku juga merasa ketakutan oh cinta
Percayakan pada kita oohhh...

Aku ingin menjadi pembuka hatimu yang sekian lamanya
Terkunci kerna slalu terluka
Ku ingin menjadi penutupnya, babak tentang pencarian cinta
Aku untukmu sepanjang hayat
Aku ingin menjadi pembuka hatimu yang sekian lamanya
Terkunci kerna slalu terluka

Oct 25, 2012

hamper punye pasal.


25hb oktober "cuti terselit bagi rakyat n warga pahang..so ramai la yg cuti smpaikan mini cooperku yang comel tu satu2xnye kereta paking tengah2x coutr,,in case..++ my bottol air today tertumpah dalam kereta so berliter2x air membanjiri my car dats y park tengah2x panas nak keringkan kerete.ehe,kalau x park tepi bangunan nie jeh..ade bnyak paking kosong kan.~ok..then tengah sibuk2x aku yang alone2x sibuk jage ofize..ade aunty ni datang nak tanye kes "JGN KETAWA...DIA NAK MINX KEBENARAN TANAH 1meterPERsegi..nak letak tempat sembahyang dia.ayo.=)..disebabkan aku pun x taw nk wat cm ne aku pun explain bla2x minx ye dtng ary isnin sbb aku pun x taw ape nak buat kes mcm tu..hahaha~IM NEW WORKERS..then aku nmpk bro2x driver n penguatkuasa sibuk angkat hamper naik level 1kat depan ofize..aku pun menyibukkan diri bertanya,,for what hamper nie..then diorng ckp untuk our tounmnt sepak takraw...aku pun tgok pakcik driver nie mengah2x berpeluh2x angkat hampe.bukan sikit banyak satu hilux penuh..n aku pun angkt la hamper tu with niat baik hati nak tolonng sampai tangge jeh..x larat la nak pickup naik level satu.haih~...dah siap semua aku kembali ke ofiz sambung "STUDY"..then sorang2x masuk hantar kudap kudapan kat aku ehe..diorang ckp diorang keykah satu hamper bagi2x kat sapa yang angkat hamper tadi..mboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ade yang tanye name..dah tanye x percaye pulak tu..last2x aku ckp saye aminah calll me minah..^^..huhu...
ganjaran yang diberi

Oct 14, 2012

harapan


KETEPUAN OTAK KEY IN MARRIS.so aku pun selongkar folder music..ade lagu harapan dengar la..then lagu nie wat aku obses sampai nyanyi berulang kali.ehe pssssttt tym kat hot springs..kat pintu gate kat dalam kereta aku nyanyi..abang cakap woi gile ke??kikiki..in fact LAGU NI BEST tapi x taw pun mean lagu tu ape sebenarnye..perati gak lirik dia..haram aku nak faham..Y naim dediction this song to me??aku yang lampi~
Bicara mimpi itu
Mengheret ku ke dasar
Gelap tangannya menggapai tangan ku
Dan munculnya dirimu
Di pinggir laman itu
Hangatmu menyambut ku kembali
Mengapa masih berdiri
Hadirnya siang berteman mentari
Dan ku bersama
Bintang malam mu mencari kasih ku oohhh
Harapan menjadi layu
Ingin ku bahgia bersama
Menjadi kenangan
Memburu impian masa kita selamanya
Bagai ada musafir
Hadir dan pergi tiada berjanji
Mungkin seketika
Ku merasa cintanya
Bagai dibelai mimpi sempurna
Tak bererti dan bersemi
Tiada indah tanpamu di sini
Dan ku jejaki
Walaupun hanya secebis kasihmu oohhh
Harapan menjadi layu
Ingin ku bahgia bersama
Menjadi kenangan
Memburu impian masa kita selamanya
Harapan menjadi layu
Ingin ku bahgia bersama
Menjadi kenangan
Memburu impian masa kita
Meratap setinggi gunung
Pasti ku mencari bintangnya
Menjadi cahaya
Menyinar impian hidup kita selamanya

Dan ku mengerti

Harapan
Harapan menjadi layu
Ingin ku bahgia bersama
Menjadi kenangan
Memburu impian masa kita
Hati ku
Meratap setinggi gunung
Pasti ku mencari bintangnya
Menjadi cahaya
Menyinar impian hidup kita selamanya
Arissey layan lagu melayu ..woo...”HELLLO KAT OFIZ KAK LAILEE PASANG RADIO MELAYU >>SYOK JUGAK SOMETIME>=)
i love this part.

Hati ku
Meratap setinggi gunung
Pasti ku mencari bintangnya
Menjadi cahaya
Menyinar impian hidup kita selamanya

Oct 12, 2012

stalker

ok senyum depan lappyy..nad y u x da sebelakuuu...haih~kalau x lagi hot  keadaan..aku mengerudi blog "tut"haha~senyum ketawa sedeyyy menyentuh sentap gugup wow urw ok terima kasih..ehe!aku lagi cute..opsss haha..ok jgn over haram..attcc to mizzz nad...sila senyum..(nad dah gerudi awal2x blog "tut" ni...
malas nak call nad o public kt fb o chat..wei dia ade dua blog  satu lagi sikit punye lama aku gerudi mana nak cari sampai jem intrnet ak..hahha..x KETEMU..hampa..kalau x mesti dapat gerudi lebih mendalam..chu!!
untuk "TUT" ENDING untuk ary ni...sedeyyy lo...saya bersimpati..=( aku x mampu baca yang detail..biakan semoga dia sejahtera..amin gurl.

Oct 10, 2012

my love

ehe..korang nak meluat ke whateverr..aku taw nad suke bace blog aku..sediakan baldi nak muntah ok nad...he...1st nak cakap love u NAIm...macam x percaya i got u..ehe~aumm..
bulan nie die kerje malam so mcm biasa aku selalu wakeup pkul 5(kadang2x x sedar pun name jeh lock alarm )nak text die..ehe~t x da masa da..then pagi2x wish n remind macam2x sayang tu beb...pelik bin ajaib dekat2x kul 3pm o 4pm ..tym2x kemuncak matahari suam2x nak turun mesti rindu beliaw...pelik betoi~perati jeh menjak2x nie..haih~tu jeh nak ckp..ok bye~aku yang mendengar titanium ...

Oct 8, 2012

BABY VOUGE


Menuju ke Pekan Pahang with mizz nad..x bley blA tym kat toll Temerloh  nad cari honda aku aku cari honda dia..sampai tua pun x jumpe sebab aku naik wira n nad naik viva..ahahaha!...so travel lah kami slow2x sambil tunggu bum yang dari Cameron with jimy nak jalan seeering la konon..sampai kat indera pura pickup azy..otw nak ke peka n baru nampak bum..weeee..bum dah ade baby dalam perut..1st baby teahamingun crew...(tapi x taw la kowt kalau tea hamingu crew ade yang prgtnd  n diam2x..(dont thing negatif ) CONTOHNYA Nikah cara yang sah diam2x...okehh ayat ni kasi highlight sket~````````````````````````````````` kenape jahat sangat ni?hehe..
Baby bertudung macam x percaya ..huhih~ n she owsem.....dia macam dulu..ok tu jeh nak cakap..sebab kes dia nak story kiteorang tetamu khas dapat bear comel ..hehe..n dapat makan kat POKSU MOKSU..tempat paling mengancam nak makan sata...sedapppnyee~~~makan comot2x,,semua orang kalau datang kedai tu mesti makan comot2x..kalau tengokmakan x comot o cover2x control ayu tu mesti mkn ngn bf o gf dia  yang konon menjaga air muka..hahah~best..tapi kesian kat bum x dapt merasa air kelapa muda..tapi x pe bum stay lagi sehari..konon nak honeymoon..dah """3 bulan"" baru sempat nak honeymoon..=) lagi 6 bulan dapt la ank sedara baru...weeeee.






Oct 2, 2012

kecikan dunia

perhatikan ape yang diperhatikan..siblings mimie gugurl naimmuddin kamil was there~kechikkan dunia ^^
jangan bilang sesiapa~

Sep 22, 2012

my fantasi


My fantasi””mimpi je semua ni”..

Sep 3, 2012

dedication to my sayang


tuhan tolong aku..
tolongggg....
jadikan dia penyeri hidupku.
ku perlu dia ingin jadi miliku
menjaga hatinya..
bukan mahu aku..
semua yang terjadi diluar kuasa ku..
ku cinta dia..~





sometime i hate my boss

kadang kadang dia bagus tapi bila dia keluakan isu comnye SSM bukak syarikat baru aku jadi menyampah.report kat madam baru taw....tapi ape yang gud tuday dia bagi aku cuti seminggu..wah!!!genting kuantan tungguuuuu....

Sep 1, 2012

bidan menjunam

hah!story bermula with nak hantar abang naik bus g bukit jalil aku menjunam sekali with am ( future menjadi adik beradik x sama ayah n mak ) n safwan (anak sam )..x boleh jauh 1 meter dari abang x pun am..bergangdam style walllhaa la weh~mostly gurl kat situ ingat abg is my bf..(HANG X TAW KA BF AKU~~~ (x sempat nak menaip naim dah text..panjang umur sayangku i love u )^^ ctnw __...
snap pic sebelah PM..korang ade???
p/s aku baru taw gurl yang berkepit nagn kiteorng  seblah aku tu..my aunty ..hahahhaa+++awek  jiran aku la...haha~ape ape pun x bley..kechik betoi dunia ni!!

Aug 29, 2012

kebijaksanaannya tahap kebodohanya

send email  tak rethi.
fb rethi.
on print tak rethi.
cakap pandai.
usb pun tak kenal.
suruh buat kerje cakap nanti.
call tak pickup.
ko buat ape goyang kaki main perut.
tengok pc windows ape pun tak rethi..babi~
esok kalau bukan muke aku kene buat semua tu,
""habis kwedit call naim tuday..thanx naimm n selamat pengantin coming soon"

Aug 27, 2012

pejam mata

kau bikin ku gigit bibir sendiri
lama kah lagi jika sepi??
kau bikin ku renung sinar mentari,
lamakah lagi kita begini,
Alangkah bulan terang
hilang nyawa tanpa bintang
apa lagi aku??
alangkan bunga kembang
pudar warna tanpa siang
bayangkan aku~
perlukah aku
menyebut setiap yang indah ku tidak akan ada makna
bila kau sembunyi lari dan bermain lari lari
separuh aku sudahpun mati
tak mampuhkah kau percaya
harus ku hebahkannya pada dengki dunia
sekadar pejam mata biar jiwa bersuara.

Aug 23, 2012

i wish la.

i wish i wish..tua nanti nak romantik macam nie..tadaaaaaaaaaaaaaaaa
double wish..yang atuk tu nak NAIM.he.."gatal"
tapi x nak gemuk nak kurus~~

Aug 20, 2012

SELAMAT HARI RAYA 2012

bertemakan OREN SANQUIQ..baju senget, ku gagahi beraya with oren oren..


Jul 3, 2012

paras D4

nad suka mencetuskan idea untuk my bF nie..tunite she memetik bout zaman zaman study..D4 level kamsis kiteorng stay sem 1 ONLY.haha..kat situ aku kenal NAd AFZAn IZAn BABY,hajar n azy "ok shot n bum ak kenal lame da" ..gugurl satu paras.minggu orentasi nak cakap thanx kat bum banyak2x...ak rasa ak seorang yang lembek bila !st time kne orentasi..bum banyak backup..backup bahu sebab ak banyak merengek kat dia..i love u bum...THEn lagi kebetulan ak sekelas with NAD n BAby..hah~nak dijadikan cerita bilik ak sebelah bilik baby n bilik nad gak sebatu sikit jauh..kalau siput babi jalan kaki urm berpeluh ketiak jugak la..heee...pagi pagi nak g kelas mesti nad orang 1st siap dulu then dia jemput ak  then ak jemput baby "baby selalu lambat bersiap"hehehe..X jumpe super power lambat bersiap lagi ni...then brtiga turun tangga level bum..jemput bum pulak..bum nie selalu ade...so x la lama menugguu..then berempat turun tangga tunggu shot pulak.haa yuyunk ni memnng pagi2x lambat bersiap..agak2x lepas la kalo makan nasi lemak sebungkus tunggu dia..kikikikiki...then ber???bape nie jap kne bace balik...ok berlima melangkah kaki ke kelas..DULU dari kamsis ke JAbTAn awam bapak punya jauh..agak2x satu sem x cukup satu sepatu..masti kene tukar baru sebab dia haus @dahaga..minum jalan jeh..kalo lalu belakang libery tu laluan rock climbing..hehe...tu jalan dekat..kami2x muka baru mana bley membawa basikal moto malah sketboard masuk kamsis..hehe..ok setibannya kat kelas agak2x lagi 5 langkah lectre na masuk kelas..berderu ombak HAJAR AZY with derasan bunyi kain..ni pasukan datang lewat sokmo!hahha..balik kelas mesti tapaw nasi ayah MAMA "ANAK MAMA MENGANCAm"tu jeh nak ckp.haha..balik2x keteorang la paling teruk..level tinggi sekali...setiap hari ape??ade bacaan yasin..then ade satu event ade pertandingn mengedik atau pertandingan pasukan sorak...pom pim pim gurl..weeee..ak suka mengedik..siap praktis dalam bilik lagi..hehe..last2x team kiteorng memang..memang x disangka sangka..haha~seteng lagi nak story baby suka kacau ak tidur..pecah masuk bilik ak n intai cara ak tidur.huhu..the noty One...then usha pic bf ak.kuang asam beeteiii..ape2x pun i miss the Kamsis life dimana ak disuruh bertudung labuh berpakaian labuh,..terima kasih.."SAYANG KAKAK AKAK KAMSIS''' "LIN X SALAH"""MEON""

Jun 10, 2012

bum ku

bum ku sayam gatai kawen jugak ngn jimy~
in kes diorang terhang out nak g tengok wayang..."jangan pandang belakang: then stuck dalam hujan then terrapat rapat sampai la kawen..ngeee..

Jun 4, 2012

GIGIKU

mengada tibe2x nak bersnap tunjuk gg.
nampak lain kan..jum g intai pic nmpk gg yang ak haram nk upload kat fb


 HEHEHEHEHE>>KELAKAR!


Jun 3, 2012

loli

bukak peti ais n senyum sorang2x.hehe..SAYANG NAIM SELAGI MAMPU SAYANG N CHINTA>gud idea.

motif..??

kenape cakap "sayang ariss"sedangkan u x knal i i x kenal u la gurl..u dah couple ngn mangkuk i..dah la..x yag na intai2x bagai..phui..x bagus g say sayang2x aku pulak..ak bagi ape kat ko.~x faham x faham.hehe.tapi terimas kasih la sebab post wall macam tu.ehe!femes mak kejap.ko rang ade ke??haha..duniawi..ape yang sayangnye x tahu la..bukanya ade kes rampas merampas o madu bermadu.heran!

May 31, 2012

baby punye pasal

baby punya pasal asal its all about anip~selama ni na like bagai kt wall ak suda la nie kat wall b..haih~menunggu 4 taun lagi na jumpa anip.ha~make sure pendrive with me~

May 29, 2012

you make me clap!

just singing the song smile by lily allen~
At first when I see you cry,
yeah it makes me smile, yeah it makes my smile

my jejaka n teruna

sekali lagi buat kali ke (banyak banyak ) kali aku dapat call dari amir ajak dating with suara alimin as backup singer konon konon menagis bila dapat tahu ak x bley nak dating sebab diriku kat kg..huhuhu..bnyak kali da jadi macam nie..dah la na tnggu limin balik sekian cemuih.ak pulak yang x da kat bentong time tu.aduh..sentap..i miss u la guys..tak pernah story bout jejaka nie secara detail kat blog nie let me introduce who"s dat boys alalalalalallala
  • AMIRUL @ mohamad amirul @ doremon = jejaka yang kini menetap at taman saga merangkap sahabai handai kacip n best buddy in the world since sekolah Khai mun..suka old scol.oag.punk,jammng,gitar,jejaka yang biasa2x jeh.hehe..cubby..n selalu jadi bidan terjun menyamar jadi BF aku depan makcik2x kaki gosip.diorang selagi x tegok sape bf ak depan mate selagi tu la mengadap gosip cakap ak ngn dak2x bujang.phui!..amir gak selalu MENYAMAR  jd bf ak tym even2x mcm party o konsert2x bagai (ak pun kadang kadANG  menyamar jadi gf dia tym2x dia nak bg Exgf dia jeles)kikikikiki..=)..mamat nie x pernah miss datang rumah ak each event ak buat cthnya mcm open house ke kenduri ke brthday party ke...dia ni datang rumah bg air masak comfrm x kesh punya..janji dapat lepak...pernah kerja genting pastu turun balik..now kerja kt TM bentong..x jauh mana pun..kalau lepak RC mesti cari amir.kalo jumpa macam x jumpe setahun dia punya feel..hehe..this its my buddy..
  • LIMIN @ mohamad alimin = limin nie noty sikit ase lepak jeh mesti nak ungkit kisah lame yang ak penah mengcouple dengan dia tym dia ting tong..tym tu sape x sayang member beb dah pening2x suruh balik x nak.telan air lior say i do..dah say i do baru dia nak balik kalo x lagi teruk jadinya.nie sedikit sosial sket...x smpai 24jam after kejadian tu limin dtng rumah n say sorry bagai kat ak bout kes mlm tu..ak x kesah sgt sebb ak taw dia x sedar..yang dia amik fell lebih2x tu ape pasal..kesudahannya ade gak bertaun x bertegur sapa.serios.. last2 baru2x dlm 2 taun lepas kiteorng baik semula.weeee....bertegur n lepak sama2x..limin nie my buddy since sekolah rendah sulaiman.dudk kat bawah bukit rumah ak.dekat jeh.jalan kaki x berpeluh ketiak..hehe..limin nie ke arah skin skit..seluar kechik jeket jeans port lepak KL saje..nak2x mlm merdeka..best lawak bngang x bangang msti keluar punye~.then gelak bagai mcm ape jeh..
  • ~amzah.@ toudo auji..nie dapat name barui black...ni mber sekolah 1st ak jejak kaki kat bentong..amzan nie femes sebab dia penah jatuh bngunan kt sekolah.tym 2 selok minum air susu vitagen..pecah kepala n penuh drah dlm botol vitagen dia..huhuh..me;arat la ke sekolah khai mun..stay with me..amzzaaahhhhhhhhhhhh c kechik macam ak yg tah zaman bila nk membesar.
kenapa x da wanita???hehehehe pk2x lah ye..biapun diorang lelaki tapi my mum kenal diorng n x kesah pun sebab ni mber ak sejak sekolah..weeeeee..







       

May 27, 2012

graviti cameron

mencari jagung sedap melarat membeli makanan n makan angin


May 25, 2012

secret admirer by mocca marachino chip~

Oh, secret admirer
When you're around the autumn
Feels like summer
How come you're always messing
up the weather?
Just like you do to me....

My silly admirer
How come you never send me bouquet of flowers?
It's whole lot better than disturbing my slumber
If you keep knocking at my door

Last night in my sleep
I dreamt of you riding on my counting sheep
Oh how you're always bouncing
Oh you look so annoying

Dear handsome admirer
I always think that you're a very nice fellow
But suddenly you make me feel so mellow
Every time you say hello

And every time you look at me
I wish you vanish and disappear into the air
How come you keep on smiling?
Oh! You look so annoying.

My secret admirer
I never thought my heart could be so yearning
Please tell me now why you try to ignore me
'Cause I do miss you so
['cause I do miss you so...]

My silly admirer
['cause I do miss you so...]
My handsome admirer
['cause I do miss you so...]
Dear secret admirer
['cause I do miss you so...]
'Cause I do miss you so

May 21, 2012

mx kota gelangi

miss one day..nie last game for my lil bro adik udin..huhuhu semdey semdey~dalam semdey2x tu already moody2x kepenatan x cukup tidor..huhu ak yang kepenatan..setibanya at klau pick up along n ain zaizan at kerdau.nie nak ckp sampai2x jeh kt trek trus capai nikon ku sayang with niat na cheak btery ade ke x..tgok2x satu shhot pun x snap semalm~~knape rider2xku ini..then ask abng dia ckp x da orng nk hndle.ok so maksudnye game nie kne snap semua x bley miss walau satu pun..ucu say naik with abg g starting..dia ckp starting jauh so..membongceng yZ125 macam mizz world plak jadinya..mane x nya penuh lambaian from rider2x..diorng tahu fotogurl suda kmbali ke trek..akakkaka..femes la sgt.. i saw ayah nua..he say baru smpai i say yup~~menghormati orang tuanya event anak dia wat taik ngn ak.haha.whatever!..1st novies second cub..macam biasa kat cub lagi ramai peminat ini..haha so kne shoot satu2x.kalo  x nanti panas telinger..sampai nak shhot moto #29 owh shit!tok abah dia nk merayu minx maaf kat ak asal ..depan2x public tu...so ask me???ape salah ko??hah~x nk ambik tahu n  be profesional berlalu tnpa berkata apa2x..haha..chill kan..arisse memng chill pun~trek best berngin shoot pun x payah bagai..cuaca suam2x kuku mendung2x panas..marshal??gud x kne maki untuk kali ni=) (i like maki marshal x rethi buat kerja)..my bro jatuh bnyak kali~x taw ape x kne kali ni.tapi x cdera bagai..my lil bro makan2x angin with pad dada bau kedai.haih~[ ngekik kakak g kl mencari last2x minit taw ]..rider lain..macam biasa ghost rider winner cub.anak black semoot tonggek kieee,,faiz..Budak kg nowders la hati kering..
nak 3g kne naik bukit tinggi2x..cemoih mendaki punye la nk 3g ngn c chipsmoreku sayang itu.berbaloi???berbaloi baloi~.


mangkuk!

tajuk diatas dah bagi satu emosi .haha..mane taknye ape motif nak intai2x ak dah ambik mangkuk ak dah la..g main jauh2x la perempuan..ko nak post macam bagai2x its up to you x da kne mengena okey~manusia manusia.dunia dunia..tapi fikir sejenak~look what u done to chely??sama jeh kan arisazlini??so haruskah???tamil nadhu betoi~ignore jeh.

May 19, 2012

citrawarna 2012

finally with kontroversi x da mood x da baju kepenatan.bergerak jua diriku membawa diri ke kl..untuk mempersembahkan tarian x profesional dikir barat tarian cuti2x mlysia n citrawarna malaysia..ng yen yen la nie nk sangat orng raub masuk tv.huhu.setibanya disana~~jeng jeng jeng~raptai dalam hujan.menonton showdown life dalam hujan "errr WALAWEh..nak sain..haha..part paling best im not sure la crew mane nie season last year ak tgok mamat nie sikit punye berlagak nk mampus dlm Sd..then week ke??x taw diong keluar..n this year diorng join lagi n ak tgok senyum2x nk shot2x bagai with me..eh mesra alam pulak??(biasa la sape x nk layan peminat kn)lahabau dia..saat2x itu ak mula mengundi di dlm hati pasukan sorak itu..hahha...dah ak mula teringant bagaiman kali pertama bertentangn mata with FAREeez.. (kite story kemudian ok sebab tajuk diatas bout citrawarna)..ok kat mane kite tadi.!=)...lalala..menunngu bagai di bawah kanopi yang disediakan with makeup with tema "AK MAKEUP KO KO MAKEUP AK"haha..ade makcik gojes kt sebelah nie mak ai sikit ounya mesra berguraw senda with ak..tetipa part nak g toilt ak nmpk lyna (wife afiQ) call makcik joges tu MA..tergamam n terpana!!ARISSE ASAL KO BLEY X CAM MA..rrrrrr.pusing2x tepi shit!papa afiQ..owhhhhh...ak yg sengal~bagai..gile this its my buddy kejahatn since sekolah teknik..x sngke jmpe kt cni..haha x bley bla satu team ngn ma..hahaha..
~malas nk cakap bile ade yang berlagak nk mampus then wat malu~hehe..x taw sape..kih2x...tunite dapat kiss from KHTIJAH Ibrahiw..wooo tu lg gojes...x faham ak cm ne dah berusia still ag bergetah..haha..
(tp syngnye ak dah tercuci pp ini)owh tidak~~~..menari dengan bagus di barisan hadapan sekali jadi leader~ amik~orng2x klau la nie push2x..lala..malam yang penat.x ckup tidur..

May 18, 2012

myspace

nie isu mane datang x taw la incase TErdengar lagu colby O'donis melarat closing kfc melarat panjang melarat anvsry melarat myspace..haha bukak terus..sebab teringatkn kalo x mane nk bukak2x..
last update ak~
  • No one else can speak the words on ur lips=)@ 12march~~ni baru lagi..

     
    miyu miyu miyu en tj...wink wink wink...NIE YG x bley blla nie..hahhaha @05 sep 20~~


    funny..bnda lama view balik..alo~~ngn anvsray x tukar bagai pic scndle bf zaman jepun semua ade..adakah~~~ade la!haha..dulu kaki MS..balik kerje ms sebelum g kerja ms..mak muda2x dulu femes MS~nk fST~x best~


    zaman jepun ~~haha~~so purple~

terkedu~

bila blog kne intai dgn seseorng..sentap mak~~mood dari bngsar_sentul_genting_sampai bentong.mooddd..down 100%...huhu..malu seh..sampai ayah tegur asal senyap~nak mkn ke???lapar ke???pening ke??penat ke???ak jwb (geleng kepala)~paling x bley blaa bley dia tnye ak KAKAK NK HP BARU KE???mboi en Arisun taw la ngan kaye beriban2x tnye anak soalan mcm 2..haih!!!!!!!!!!dengan x da mood ak jawab X NAK..aduh2x rugi2x rugi rugi!!!!!!tapi fkir2x balik.~~x nak pun~tab tu pun ak malas layan~~x suke mey~..

May 17, 2012

~pantainya

pantai Cherating tempat kenangan~~amik satu ayat yang wat ak sentap n mengalir air mata~rindu semua yang berkaitan cherating~sebut Cherating ape dalam fikiran ak
  • nad,bum ,azy ,shot,bb
  • berenang lame2x
  • alep
  • tangkap ketam
  • yuna
  • bar.
  • dating
  • rindu~~~~~~~~~~~

May 16, 2012

i do.

i do jeh ckp tamil pun x guna~love u..cakap english baru x malu...haha~!

May 14, 2012

melayang

apa yang melayang~diri ak rasa melayang..selama nie bile ade kelas ak main2x kat belakang x buat betul2x sekali g kelas nie.ak plak kne duduk barisan hadapan n mengajar yang lain amik kaw........sakit badan  n rase macam x berpijak pada bumi yang nyata..hai citrawarna~~

May 10, 2012

owh jejaka

  • ""Masalah die org adet sorng je
  •   Nama die arisazlini
  •   Bagun pagi msti igt dier
  •   Pendek citet anytime
  •   Arisazlini tula da:-)curi kesemua hati saya""mR fux

May 8, 2012

crazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazy
crazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazy
crazycrazycrazycrazycrazycrazy

May 7, 2012

lari lari

merasakan diriku hanyalah pelari dalam guni berbanding wanita lain yang berlari pecut~~tetapi pelari guni tu lang dicari2x~haha gud!

Apr 28, 2012

Chemomoi mX intrnational


Aku rase ak x penah se”glamor” macam nie..haha...serios ade jeh orang kenal ak..kenal satu hal siap ajak bergambar2x sakan..kalah rider hahaha...dasyat2x betoi game kt sane..with tangan berbalut tu maybe salah satu faktor ak market kowt..hehe..nie tangan berbalut bukan sebab jatuh motor~motor yang jatuh...rider vateran TOK wan spanyO cakap wat malu jeh tangan kritikal sebab moto jatuh bukan jatuh moto.. nie bukan rider sejati ni..hahaha.aptb.

Apr 23, 2012

DRAWla near lunas Kedah




kerdau mX.

tui tiu tiu ak dapat baju jurufoto under kelab permotoran raub~aduh hai malunye la  tapi ku redha jua~lalala...
berpanas berbelang berpeluh its me~tapi tym kt kerdau ak main shoot jeh "malas kn"..game berjalan dengan x berapa ok sebab mx wat hal..haha..n my lil bro excident~macam mana bley jatuh x taw tapi siap berdukung bagai~my rider nua pengsan..wah ak jadi JAPAM plak menyedarkan rider pengsan.macam biase champion tetap anak black~berhantu budak kg sejuk sega ni..lagi wat ak terharu bagai.mizz nad datang..thanx nad snggup datang berpanas di trek walupun sekejap..ak menghargainya~~

Apr 17, 2012

Somebody That I Used To Know

"Somebody That I Used To Know"
(feat. Kimbra)

[Gotye:]
Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know

[Kimbra:]
Now and then I think of all the times you screwed me over
Part of me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

[Gotye:]
But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

[x2]
Somebody
(I used to know)
Somebody
(Now you're just somebody that I used to know)

(I used to know)
(That I used to know)
(I used to know)
Somebody
LAGU BERHANTU~!!!!!!!!!!DAMN AK X BLEY HIDUP TANPA LAGU NIE

Mr fux.

.mR naimmuddin kamil..

Apr 16, 2012

interview apm..

ak azyn umbra kne pangil g interview kos pengurusan fasifility at polisas..ak tax taw pun bnda fasifility tu..yang ak taw berkaitan dengan penyelengaraan..so berbekankn ayat redho.(xstudy) #ku melngkak ke polisas..dengan niat kalo ak dpt nie dptla kalo x x pe mybbukn rezki..hahaha..tym interview ak orng ke tiga..first umbra berduet with azy..ak kne ngn dak sem last..ya ammpun ak nmpk matured gile cra ckp pemikiran..ye la sedar sket umur tu dah 24...sebelum masuk bilikintrview umbra ckp confiden jeh jgn takut.azy pesan fasifility tu penyelengaraan bngunan n bla bla bla..serios ak x hengat pe azy ckp..amik ko kne tnye gagap gagap..diorng tnye akmcm mcm paling kelakar tnye penglibatan kokurikulum at poli..so ak jwb la ak wakil poli olahraga n main rugby..tegamam pn n en tu..hahaha.then diowng ckp ni advantace ni..haha..sebaik ak x ckp ak nie taekwndo bgai..chil chil..part lagi kelakar tnye ak sape menteri pendidikn.amik kaw ak x taw..kalo tnye menteri sukann pelncongan taw la.akakakakaka.tnye sal penyelengaraan sunprove pemadam kebkaran semua keluar..ak redha jeh dptke x..hehe..tapi sejujurnye ak berminat jugak ngn dip advnce afm ni..sebab study enam buln prtikel setaun..x kesah la x dgree punkalo tu takdir ak ag teruskn.tapi kalokesmpatan ak nk gak dgree civil engineering..sebab ak nk wat master kt univsty of sydney..insyaAllah!ak nk title IR NOR ARISAZLINI BINTI MOHAMAD ARISUN??INSYAALLAH!..rsult kua ujung bulan lime..so chill.x nk pk dah..hehe..

Apr 15, 2012

meninjau kerdau~

dgr ce ade game 22 hb..so g la meninjau..alalala..view pic jelah yeh.

Apr 14, 2012

bola bola elatrisolar

as PA my bro of to padang awam janda baik..nak tgok buler bulerwwwww..haha.ak bergaul mesra ngn mbermber abg..diorng ok..sekepale lah..hehe..ingt jadi pn abg jeh rupenye jdik PA satu team..QPR team from litz wire department..my bro as capten n my uncle as ketua pasukan mael kicap!..main 7-1-7mnt..game 1st lwan bacalona 3-0..cayalah korang..second game seri..kakakak..thirt game lawan hr seri gax..fouth game lwn drawing seri gax..nie penentu num 4&3&1&2.so team kiteorng dpt num masuk saringn untuk num 3&4..disebabkn bru pas  main x de gap.juri suruh wat penalti lawan myrmar..nie team mymar betoi ni..mkn kuching bapak gadang hebat gile..panalti ak ase ade wat kat 14kali...serios sengit..last2..luck jatuh kt team kteorng dpt la num tige..taw x sape yg bngge my bro..fakta 70%playerkteorng x rethi lngsung men bola..terima arahan dri kapten n bos yg dudk kt tp padang..tuah kn..lagi bngge bile big bos eletrix solah mat salleh pe tah namedie dtngkt team ktorng with dua big bos..wah....kne dengki saje ngn orng lain..team kteorng menang bergaye..asyik berpic jeh dlm lua padang.haha.sampai kne dengki demgki ag ngn team alin..bukn nk berlagak..mane ade team yg bile team diorng main pa n bos duduk tepi bersorak n hndle game ++ ade pulak tukan shoot..lagi la membara..jujur la ak ckp ak respect team my bro sbb diorng displin n dgr ckp..even x rethi main.kalo abg jerit naik atas naik atas abg ckp jge bola jge bola..yg penan abg la terjeri jerit..my bro say ibarat mengajar dlm padangtp meng betul pun,,,nasib baik supervisor diorng dua orng wat backup tp padang jerit n bg arahan mane yg patut..ak n pemain simpanan bg sorakan padu..akaka..sarip ckp ain menjerit bley dgr dlm padng ingn sowe gurl mane upenye upenye die..haha.ak kn pim pom pim pom gurl..haha.terbaiksgt sgt tebaik.terharu pun ade..

Apr 8, 2012

ah boon.

hensem wok!ah boon tokey moto bente..uish 1st time jumpe die tym mx raub intrnational..ingt die dri thai..muke sikit punye kachak.sekali ade benta mari lo..ak pun mengambil kesempatan yang terbentang depan mate snap freestyle die..wah!!

Apr 6, 2012

menyampah betoi

kalo gurl mesti suke tergedix2x bile ade orng tua merisik ke meminang ke..for me..x suke serios..buat mase ini saat ini hari ini saye x suke..kepuasan hati melampaui batas..

Apr 2, 2012

chil!!

SINGLE~~~jangan menyerah kalah!

kotak hati


Terang terang
bersama rasa sayang
ku biarkan kau terbang
terang terang
sudut kecil ku isi
untuk senyuman mu lagi....


Mar 30, 2012

Qoute

''You are the most sweetest  boyfriend ever! I love you so so muchhh. Reading this uplifted me, yet made me miss you even more. Being away from you is tearing me apart from the inside, out. I’m sorryyy for becoming so weak…I’m trying my best to be strong since that’s the only choice i have. I can’t imagine my life without you and now being far from you is starting to hurt more than ever. I am no longer capable of pretending like it’s an easy task not being by your side. I wish there was a way we could be closer.::""

Mar 24, 2012

jeratut festifal Motocross

macam biase lo..haha..berpanas n berdebu ++berlumpur..
nie gerix BOtax budak sematan~~x men sebab tayar x ok..gerik nie best gax ckp ye mak aik KL + semantan aoknyeeee...hahaha
#93 Pakcu aee # 95 my lil bro Udin n #11 jintot (rider at kering)..pose sakan kt starting mengade betoi..yang jintot 2 sua koyak dats y ye ttp malu konon! #88 baju biru tu Zain..abg jintot..
lalala(with senyuman) #29 2 la sayang ku i love u beriban2x..kih2x..#28 tu la iroll.(jodohku dijodohkn oleh bapanye kepadaku)hahaha...tapi sayangku naik moto gerik sebab n irul naik moto ah fok..jokie je lah..
#703 azzu made ulu cheka mX..azzu nie anak mbong..selalu jatuh dlm trek..hehe...kalo kt starting kne pesan kt ye azzu jgn jatuh~.
 #98 my bro..game nie ye dpt num 5 ok what ade peningkatan..even moto ye cc 125 jeh berbnding owng len 250..
mengedix jap ~~ngeee..nie semoott tomggeekkkkk~~saye peminat die...sebab dia hebat dlm trek~

Mar 15, 2012

memancing undi yang x serape

ak ade join

LIFE VOTING CONTEST at MEEna boutiQ house..hehe..

 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.287740197965111.70019.102097889862677&type=3

 saje mengedix sebab aknye vote da x tinggi then ade pesaing hebat..tapi x pe x menang pun saje2x jeh na main2x tapi ak x na la ak punye vote paling rendah.MALU LA WEH!!..haha