Pages

Jan 16, 2012

i miss u babah..

windu kat abah..sayang babah sangat sangat....setiap kali kalo jumpe babah mesti nak kiss pipi ye kiyi kanan n hug ye ketat2x..dah r dari kechik cam 2..dah terbiase then baru terjah kat max n peluk kiss ye banyak2x kali...in fact ayah ak pun ak x wat cam 2..hahaha serios!!!.my life babah yang besarkan sampai ak nak masuk tabika kne duduk nagn max n ayah..mak cakap kalo duduk ngan babah manje sagat2x..haha...windu airport subang..sewios 2 la life mase kechik2x coz babah kerje kargo at MAS..kalo ade flight lalu mesti tV jd ZZZZZzzzzz then berlari ngn abg didi kua umah n mendongak tgok flight lalu..kalo malam2x plak lepak atas kerete at bawah landasan flight..tnggu la flight nak naik msti lalu atas kepale..part paling best mule2x nampak lampu kechik jeh..lame2x makin besar with bunyi kuat gilerw..kapal terbang bile nak naik lampu ye bagai2x 2 yang wat beronok2x 2..hehe..bile ye lalu atas kepale kite akan nmpak part bawah flight 2.besa..haha..mase kechik2x dlu selak semua bende..haha..windu babah!na cakap ag windu babah!!.kalo balik subang mesti max masak lauk kegemaran anak ye yang comel nie."gulai udang with kacang panjaang"makan sampai merah2x mate..kih2x..but i love it!!now kalo balik cheroh nampak babah kat kedai masti g kat babah n member2x ye akan kate..2 anak awak sampai dah!! then pas kiss babah mesti ye diowng kate...sayang sgat kat zahari osman nie!hehe..ak just senyum jeh...tempat babah owes lepak snoker cheroh..kalo babah x da kat umah g la intai ye kat cne..dulu mase kat subang tym siang abah kne jage ak ye plak nak men snoker..take away AnW then picnic dalam snoker 2..ak dlu kechik2x dah lepak snoker korang ader???haha..femos bai ramai la tukang sembang ngn ak tym ak tnggu abah men snoker..kih2x...ase nak call abah la...sempat ag an..hehe...i miss u babah !!

1 comment:

  1. aku skodeng dan tinjau blog ko!!..hihiihih..tatatata

    ReplyDelete