Pages

Feb 23, 2012

futsal ex'solar

Secare mengedixnye kne follow  my big bro men futsal..haih!!chinte 2..lala..ak men futsal x rethi tgok jeh bley r.alalala..my bro memperkenalkan ak kat member2x ye  ak nie awek aka makwe die..haha.semua kne tipu smpai la satu tahap akak sowng nie tetibe datang kat ak n tnye adik Wan ke (wan is my brother) dari tadi akak tgok muke korang same ...ak pun jawab Ha’a dengan sowe yang perlahan tapiiii!!!!ibarat menjerit satu hall!semua pandang kat ak n dengan berkate2x adik wan???hahaha..kalo korang ade tym 2 kelakar weh tgok mimik muke masing2x cam terkejud gile..pas 2 mule la ramai2x  pangil name ak..haha..kan dah mendapat..femes jap malam 2..then ade sowng nie.alahai comelnye name ye ajak..kemetot jeh.nak kenal bley..hahah gatai weh...mostly yang minx num ak semua ak ckp minx kat wan..haha.fb pun same..amik kowang cari la sendiri..kih2x..tapi na cakp my bro sporthing abis!!haha..best!second ak x leh r na mengedix berie sebab ade ex bf sekali dlm team futsal 2..teeeeeeeeeeeeeekkkkk...bukn na jge at ye tapi ak na jge imej bai...kuing kuing kuing.. 




No comments:

Post a Comment