Pages

May 31, 2012

baby punye pasal

baby punya pasal asal its all about anip~selama ni na like bagai kt wall ak suda la nie kat wall b..haih~menunggu 4 taun lagi na jumpa anip.ha~make sure pendrive with me~

May 29, 2012

you make me clap!

just singing the song smile by lily allen~
At first when I see you cry,
yeah it makes me smile, yeah it makes my smile

my jejaka n teruna

sekali lagi buat kali ke (banyak banyak ) kali aku dapat call dari amir ajak dating with suara alimin as backup singer konon konon menagis bila dapat tahu ak x bley nak dating sebab diriku kat kg..huhuhu..bnyak kali da jadi macam nie..dah la na tnggu limin balik sekian cemuih.ak pulak yang x da kat bentong time tu.aduh..sentap..i miss u la guys..tak pernah story bout jejaka nie secara detail kat blog nie let me introduce who"s dat boys alalalalalallala
  • AMIRUL @ mohamad amirul @ doremon = jejaka yang kini menetap at taman saga merangkap sahabai handai kacip n best buddy in the world since sekolah Khai mun..suka old scol.oag.punk,jammng,gitar,jejaka yang biasa2x jeh.hehe..cubby..n selalu jadi bidan terjun menyamar jadi BF aku depan makcik2x kaki gosip.diorang selagi x tegok sape bf ak depan mate selagi tu la mengadap gosip cakap ak ngn dak2x bujang.phui!..amir gak selalu MENYAMAR  jd bf ak tym even2x mcm party o konsert2x bagai (ak pun kadang kadANG  menyamar jadi gf dia tym2x dia nak bg Exgf dia jeles)kikikikiki..=)..mamat nie x pernah miss datang rumah ak each event ak buat cthnya mcm open house ke kenduri ke brthday party ke...dia ni datang rumah bg air masak comfrm x kesh punya..janji dapat lepak...pernah kerja genting pastu turun balik..now kerja kt TM bentong..x jauh mana pun..kalau lepak RC mesti cari amir.kalo jumpa macam x jumpe setahun dia punya feel..hehe..this its my buddy..
  • LIMIN @ mohamad alimin = limin nie noty sikit ase lepak jeh mesti nak ungkit kisah lame yang ak penah mengcouple dengan dia tym dia ting tong..tym tu sape x sayang member beb dah pening2x suruh balik x nak.telan air lior say i do..dah say i do baru dia nak balik kalo x lagi teruk jadinya.nie sedikit sosial sket...x smpai 24jam after kejadian tu limin dtng rumah n say sorry bagai kat ak bout kes mlm tu..ak x kesah sgt sebb ak taw dia x sedar..yang dia amik fell lebih2x tu ape pasal..kesudahannya ade gak bertaun x bertegur sapa.serios.. last2 baru2x dlm 2 taun lepas kiteorng baik semula.weeee....bertegur n lepak sama2x..limin nie my buddy since sekolah rendah sulaiman.dudk kat bawah bukit rumah ak.dekat jeh.jalan kaki x berpeluh ketiak..hehe..limin nie ke arah skin skit..seluar kechik jeket jeans port lepak KL saje..nak2x mlm merdeka..best lawak bngang x bangang msti keluar punye~.then gelak bagai mcm ape jeh..
  • ~amzah.@ toudo auji..nie dapat name barui black...ni mber sekolah 1st ak jejak kaki kat bentong..amzan nie femes sebab dia penah jatuh bngunan kt sekolah.tym 2 selok minum air susu vitagen..pecah kepala n penuh drah dlm botol vitagen dia..huhuh..me;arat la ke sekolah khai mun..stay with me..amzzaaahhhhhhhhhhhh c kechik macam ak yg tah zaman bila nk membesar.
kenapa x da wanita???hehehehe pk2x lah ye..biapun diorang lelaki tapi my mum kenal diorng n x kesah pun sebab ni mber ak sejak sekolah..weeeeee..







       

May 27, 2012

graviti cameron

mencari jagung sedap melarat membeli makanan n makan angin


May 25, 2012

secret admirer by mocca marachino chip~

Oh, secret admirer
When you're around the autumn
Feels like summer
How come you're always messing
up the weather?
Just like you do to me....

My silly admirer
How come you never send me bouquet of flowers?
It's whole lot better than disturbing my slumber
If you keep knocking at my door

Last night in my sleep
I dreamt of you riding on my counting sheep
Oh how you're always bouncing
Oh you look so annoying

Dear handsome admirer
I always think that you're a very nice fellow
But suddenly you make me feel so mellow
Every time you say hello

And every time you look at me
I wish you vanish and disappear into the air
How come you keep on smiling?
Oh! You look so annoying.

My secret admirer
I never thought my heart could be so yearning
Please tell me now why you try to ignore me
'Cause I do miss you so
['cause I do miss you so...]

My silly admirer
['cause I do miss you so...]
My handsome admirer
['cause I do miss you so...]
Dear secret admirer
['cause I do miss you so...]
'Cause I do miss you so

May 21, 2012

mx kota gelangi

miss one day..nie last game for my lil bro adik udin..huhuhu semdey semdey~dalam semdey2x tu already moody2x kepenatan x cukup tidor..huhu ak yang kepenatan..setibanya at klau pick up along n ain zaizan at kerdau.nie nak ckp sampai2x jeh kt trek trus capai nikon ku sayang with niat na cheak btery ade ke x..tgok2x satu shhot pun x snap semalm~~knape rider2xku ini..then ask abng dia ckp x da orng nk hndle.ok so maksudnye game nie kne snap semua x bley miss walau satu pun..ucu say naik with abg g starting..dia ckp starting jauh so..membongceng yZ125 macam mizz world plak jadinya..mane x nya penuh lambaian from rider2x..diorng tahu fotogurl suda kmbali ke trek..akakkaka..femes la sgt.. i saw ayah nua..he say baru smpai i say yup~~menghormati orang tuanya event anak dia wat taik ngn ak.haha.whatever!..1st novies second cub..macam biasa kat cub lagi ramai peminat ini..haha so kne shoot satu2x.kalo  x nanti panas telinger..sampai nak shhot moto #29 owh shit!tok abah dia nk merayu minx maaf kat ak asal ..depan2x public tu...so ask me???ape salah ko??hah~x nk ambik tahu n  be profesional berlalu tnpa berkata apa2x..haha..chill kan..arisse memng chill pun~trek best berngin shoot pun x payah bagai..cuaca suam2x kuku mendung2x panas..marshal??gud x kne maki untuk kali ni=) (i like maki marshal x rethi buat kerja)..my bro jatuh bnyak kali~x taw ape x kne kali ni.tapi x cdera bagai..my lil bro makan2x angin with pad dada bau kedai.haih~[ ngekik kakak g kl mencari last2x minit taw ]..rider lain..macam biasa ghost rider winner cub.anak black semoot tonggek kieee,,faiz..Budak kg nowders la hati kering..
nak 3g kne naik bukit tinggi2x..cemoih mendaki punye la nk 3g ngn c chipsmoreku sayang itu.berbaloi???berbaloi baloi~.


mangkuk!

tajuk diatas dah bagi satu emosi .haha..mane taknye ape motif nak intai2x ak dah ambik mangkuk ak dah la..g main jauh2x la perempuan..ko nak post macam bagai2x its up to you x da kne mengena okey~manusia manusia.dunia dunia..tapi fikir sejenak~look what u done to chely??sama jeh kan arisazlini??so haruskah???tamil nadhu betoi~ignore jeh.

May 19, 2012

citrawarna 2012

finally with kontroversi x da mood x da baju kepenatan.bergerak jua diriku membawa diri ke kl..untuk mempersembahkan tarian x profesional dikir barat tarian cuti2x mlysia n citrawarna malaysia..ng yen yen la nie nk sangat orng raub masuk tv.huhu.setibanya disana~~jeng jeng jeng~raptai dalam hujan.menonton showdown life dalam hujan "errr WALAWEh..nak sain..haha..part paling best im not sure la crew mane nie season last year ak tgok mamat nie sikit punye berlagak nk mampus dlm Sd..then week ke??x taw diong keluar..n this year diorng join lagi n ak tgok senyum2x nk shot2x bagai with me..eh mesra alam pulak??(biasa la sape x nk layan peminat kn)lahabau dia..saat2x itu ak mula mengundi di dlm hati pasukan sorak itu..hahha...dah ak mula teringant bagaiman kali pertama bertentangn mata with FAREeez.. (kite story kemudian ok sebab tajuk diatas bout citrawarna)..ok kat mane kite tadi.!=)...lalala..menunngu bagai di bawah kanopi yang disediakan with makeup with tema "AK MAKEUP KO KO MAKEUP AK"haha..ade makcik gojes kt sebelah nie mak ai sikit ounya mesra berguraw senda with ak..tetipa part nak g toilt ak nmpk lyna (wife afiQ) call makcik joges tu MA..tergamam n terpana!!ARISSE ASAL KO BLEY X CAM MA..rrrrrr.pusing2x tepi shit!papa afiQ..owhhhhh...ak yg sengal~bagai..gile this its my buddy kejahatn since sekolah teknik..x sngke jmpe kt cni..haha x bley bla satu team ngn ma..hahaha..
~malas nk cakap bile ade yang berlagak nk mampus then wat malu~hehe..x taw sape..kih2x...tunite dapat kiss from KHTIJAH Ibrahiw..wooo tu lg gojes...x faham ak cm ne dah berusia still ag bergetah..haha..
(tp syngnye ak dah tercuci pp ini)owh tidak~~~..menari dengan bagus di barisan hadapan sekali jadi leader~ amik~orng2x klau la nie push2x..lala..malam yang penat.x ckup tidur..

May 18, 2012

myspace

nie isu mane datang x taw la incase TErdengar lagu colby O'donis melarat closing kfc melarat panjang melarat anvsry melarat myspace..haha bukak terus..sebab teringatkn kalo x mane nk bukak2x..
last update ak~
  • No one else can speak the words on ur lips=)@ 12march~~ni baru lagi..

     
    miyu miyu miyu en tj...wink wink wink...NIE YG x bley blla nie..hahhaha @05 sep 20~~


    funny..bnda lama view balik..alo~~ngn anvsray x tukar bagai pic scndle bf zaman jepun semua ade..adakah~~~ade la!haha..dulu kaki MS..balik kerje ms sebelum g kerja ms..mak muda2x dulu femes MS~nk fST~x best~


    zaman jepun ~~haha~~so purple~

terkedu~

bila blog kne intai dgn seseorng..sentap mak~~mood dari bngsar_sentul_genting_sampai bentong.mooddd..down 100%...huhu..malu seh..sampai ayah tegur asal senyap~nak mkn ke???lapar ke???pening ke??penat ke???ak jwb (geleng kepala)~paling x bley blaa bley dia tnye ak KAKAK NK HP BARU KE???mboi en Arisun taw la ngan kaye beriban2x tnye anak soalan mcm 2..haih!!!!!!!!!!dengan x da mood ak jawab X NAK..aduh2x rugi2x rugi rugi!!!!!!tapi fkir2x balik.~~x nak pun~tab tu pun ak malas layan~~x suke mey~..

May 17, 2012

~pantainya

pantai Cherating tempat kenangan~~amik satu ayat yang wat ak sentap n mengalir air mata~rindu semua yang berkaitan cherating~sebut Cherating ape dalam fikiran ak
  • nad,bum ,azy ,shot,bb
  • berenang lame2x
  • alep
  • tangkap ketam
  • yuna
  • bar.
  • dating
  • rindu~~~~~~~~~~~

May 16, 2012

i do.

i do jeh ckp tamil pun x guna~love u..cakap english baru x malu...haha~!

May 14, 2012

melayang

apa yang melayang~diri ak rasa melayang..selama nie bile ade kelas ak main2x kat belakang x buat betul2x sekali g kelas nie.ak plak kne duduk barisan hadapan n mengajar yang lain amik kaw........sakit badan  n rase macam x berpijak pada bumi yang nyata..hai citrawarna~~

May 10, 2012

owh jejaka

  • ""Masalah die org adet sorng je
  •   Nama die arisazlini
  •   Bagun pagi msti igt dier
  •   Pendek citet anytime
  •   Arisazlini tula da:-)curi kesemua hati saya""mR fux

May 8, 2012

crazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazy
crazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazycrazy
crazycrazycrazycrazycrazycrazy

May 7, 2012

lari lari

merasakan diriku hanyalah pelari dalam guni berbanding wanita lain yang berlari pecut~~tetapi pelari guni tu lang dicari2x~haha gud!