Pages

May 21, 2012

mx kota gelangi

miss one day..nie last game for my lil bro adik udin..huhuhu semdey semdey~dalam semdey2x tu already moody2x kepenatan x cukup tidor..huhu ak yang kepenatan..setibanya at klau pick up along n ain zaizan at kerdau.nie nak ckp sampai2x jeh kt trek trus capai nikon ku sayang with niat na cheak btery ade ke x..tgok2x satu shhot pun x snap semalm~~knape rider2xku ini..then ask abng dia ckp x da orng nk hndle.ok so maksudnye game nie kne snap semua x bley miss walau satu pun..ucu say naik with abg g starting..dia ckp starting jauh so..membongceng yZ125 macam mizz world plak jadinya..mane x nya penuh lambaian from rider2x..diorng tahu fotogurl suda kmbali ke trek..akakkaka..femes la sgt.. i saw ayah nua..he say baru smpai i say yup~~menghormati orang tuanya event anak dia wat taik ngn ak.haha.whatever!..1st novies second cub..macam biasa kat cub lagi ramai peminat ini..haha so kne shoot satu2x.kalo  x nanti panas telinger..sampai nak shhot moto #29 owh shit!tok abah dia nk merayu minx maaf kat ak asal ..depan2x public tu...so ask me???ape salah ko??hah~x nk ambik tahu n  be profesional berlalu tnpa berkata apa2x..haha..chill kan..arisse memng chill pun~trek best berngin shoot pun x payah bagai..cuaca suam2x kuku mendung2x panas..marshal??gud x kne maki untuk kali ni=) (i like maki marshal x rethi buat kerja)..my bro jatuh bnyak kali~x taw ape x kne kali ni.tapi x cdera bagai..my lil bro makan2x angin with pad dada bau kedai.haih~[ ngekik kakak g kl mencari last2x minit taw ]..rider lain..macam biasa ghost rider winner cub.anak black semoot tonggek kieee,,faiz..Budak kg nowders la hati kering..
nak 3g kne naik bukit tinggi2x..cemoih mendaki punye la nk 3g ngn c chipsmoreku sayang itu.berbaloi???berbaloi baloi~.


No comments:

Post a Comment