Pages

May 29, 2012

my jejaka n teruna

sekali lagi buat kali ke (banyak banyak ) kali aku dapat call dari amir ajak dating with suara alimin as backup singer konon konon menagis bila dapat tahu ak x bley nak dating sebab diriku kat kg..huhuhu..bnyak kali da jadi macam nie..dah la na tnggu limin balik sekian cemuih.ak pulak yang x da kat bentong time tu.aduh..sentap..i miss u la guys..tak pernah story bout jejaka nie secara detail kat blog nie let me introduce who"s dat boys alalalalalallala
  • AMIRUL @ mohamad amirul @ doremon = jejaka yang kini menetap at taman saga merangkap sahabai handai kacip n best buddy in the world since sekolah Khai mun..suka old scol.oag.punk,jammng,gitar,jejaka yang biasa2x jeh.hehe..cubby..n selalu jadi bidan terjun menyamar jadi BF aku depan makcik2x kaki gosip.diorang selagi x tegok sape bf ak depan mate selagi tu la mengadap gosip cakap ak ngn dak2x bujang.phui!..amir gak selalu MENYAMAR  jd bf ak tym even2x mcm party o konsert2x bagai (ak pun kadang kadANG  menyamar jadi gf dia tym2x dia nak bg Exgf dia jeles)kikikikiki..=)..mamat nie x pernah miss datang rumah ak each event ak buat cthnya mcm open house ke kenduri ke brthday party ke...dia ni datang rumah bg air masak comfrm x kesh punya..janji dapat lepak...pernah kerja genting pastu turun balik..now kerja kt TM bentong..x jauh mana pun..kalau lepak RC mesti cari amir.kalo jumpa macam x jumpe setahun dia punya feel..hehe..this its my buddy..
  • LIMIN @ mohamad alimin = limin nie noty sikit ase lepak jeh mesti nak ungkit kisah lame yang ak penah mengcouple dengan dia tym dia ting tong..tym tu sape x sayang member beb dah pening2x suruh balik x nak.telan air lior say i do..dah say i do baru dia nak balik kalo x lagi teruk jadinya.nie sedikit sosial sket...x smpai 24jam after kejadian tu limin dtng rumah n say sorry bagai kat ak bout kes mlm tu..ak x kesah sgt sebb ak taw dia x sedar..yang dia amik fell lebih2x tu ape pasal..kesudahannya ade gak bertaun x bertegur sapa.serios.. last2 baru2x dlm 2 taun lepas kiteorng baik semula.weeee....bertegur n lepak sama2x..limin nie my buddy since sekolah rendah sulaiman.dudk kat bawah bukit rumah ak.dekat jeh.jalan kaki x berpeluh ketiak..hehe..limin nie ke arah skin skit..seluar kechik jeket jeans port lepak KL saje..nak2x mlm merdeka..best lawak bngang x bangang msti keluar punye~.then gelak bagai mcm ape jeh..
  • ~amzah.@ toudo auji..nie dapat name barui black...ni mber sekolah 1st ak jejak kaki kat bentong..amzan nie femes sebab dia penah jatuh bngunan kt sekolah.tym 2 selok minum air susu vitagen..pecah kepala n penuh drah dlm botol vitagen dia..huhuh..me;arat la ke sekolah khai mun..stay with me..amzzaaahhhhhhhhhhhh c kechik macam ak yg tah zaman bila nk membesar.
kenapa x da wanita???hehehehe pk2x lah ye..biapun diorang lelaki tapi my mum kenal diorng n x kesah pun sebab ni mber ak sejak sekolah..weeeeee..







       

No comments:

Post a Comment