Pages

Jul 3, 2012

paras D4

nad suka mencetuskan idea untuk my bF nie..tunite she memetik bout zaman zaman study..D4 level kamsis kiteorng stay sem 1 ONLY.haha..kat situ aku kenal NAd AFZAn IZAn BABY,hajar n azy "ok shot n bum ak kenal lame da" ..gugurl satu paras.minggu orentasi nak cakap thanx kat bum banyak2x...ak rasa ak seorang yang lembek bila !st time kne orentasi..bum banyak backup..backup bahu sebab ak banyak merengek kat dia..i love u bum...THEn lagi kebetulan ak sekelas with NAD n BAby..hah~nak dijadikan cerita bilik ak sebelah bilik baby n bilik nad gak sebatu sikit jauh..kalau siput babi jalan kaki urm berpeluh ketiak jugak la..heee...pagi pagi nak g kelas mesti nad orang 1st siap dulu then dia jemput ak  then ak jemput baby "baby selalu lambat bersiap"hehehe..X jumpe super power lambat bersiap lagi ni...then brtiga turun tangga level bum..jemput bum pulak..bum nie selalu ade...so x la lama menugguu..then berempat turun tangga tunggu shot pulak.haa yuyunk ni memnng pagi2x lambat bersiap..agak2x lepas la kalo makan nasi lemak sebungkus tunggu dia..kikikikiki...then ber???bape nie jap kne bace balik...ok berlima melangkah kaki ke kelas..DULU dari kamsis ke JAbTAn awam bapak punya jauh..agak2x satu sem x cukup satu sepatu..masti kene tukar baru sebab dia haus @dahaga..minum jalan jeh..kalo lalu belakang libery tu laluan rock climbing..hehe...tu jalan dekat..kami2x muka baru mana bley membawa basikal moto malah sketboard masuk kamsis..hehe..ok setibannya kat kelas agak2x lagi 5 langkah lectre na masuk kelas..berderu ombak HAJAR AZY with derasan bunyi kain..ni pasukan datang lewat sokmo!hahha..balik kelas mesti tapaw nasi ayah MAMA "ANAK MAMA MENGANCAm"tu jeh nak ckp.haha..balik2x keteorang la paling teruk..level tinggi sekali...setiap hari ape??ade bacaan yasin..then ade satu event ade pertandingn mengedik atau pertandingan pasukan sorak...pom pim pim gurl..weeee..ak suka mengedik..siap praktis dalam bilik lagi..hehe..last2x team kiteorng memang..memang x disangka sangka..haha~seteng lagi nak story baby suka kacau ak tidur..pecah masuk bilik ak n intai cara ak tidur.huhu..the noty One...then usha pic bf ak.kuang asam beeteiii..ape2x pun i miss the Kamsis life dimana ak disuruh bertudung labuh berpakaian labuh,..terima kasih.."SAYANG KAKAK AKAK KAMSIS''' "LIN X SALAH"""MEON""

1 comment:

  1. HAHAHHAHA...WINDI,,WINDU,,,SETITIS AIR MATA JATUH!...

    TAPI LIN TAK SALAH..AHAKSSS

    ReplyDelete