Pages

Sep 22, 2012

my fantasi


My fantasi””mimpi je semua ni”..

Sep 3, 2012

dedication to my sayang


tuhan tolong aku..
tolongggg....
jadikan dia penyeri hidupku.
ku perlu dia ingin jadi miliku
menjaga hatinya..
bukan mahu aku..
semua yang terjadi diluar kuasa ku..
ku cinta dia..~





sometime i hate my boss

kadang kadang dia bagus tapi bila dia keluakan isu comnye SSM bukak syarikat baru aku jadi menyampah.report kat madam baru taw....tapi ape yang gud tuday dia bagi aku cuti seminggu..wah!!!genting kuantan tungguuuuu....

Sep 1, 2012

bidan menjunam

hah!story bermula with nak hantar abang naik bus g bukit jalil aku menjunam sekali with am ( future menjadi adik beradik x sama ayah n mak ) n safwan (anak sam )..x boleh jauh 1 meter dari abang x pun am..bergangdam style walllhaa la weh~mostly gurl kat situ ingat abg is my bf..(HANG X TAW KA BF AKU~~~ (x sempat nak menaip naim dah text..panjang umur sayangku i love u )^^ ctnw __...
snap pic sebelah PM..korang ade???
p/s aku baru taw gurl yang berkepit nagn kiteorng  seblah aku tu..my aunty ..hahahhaa+++awek  jiran aku la...haha~ape ape pun x bley..kechik betoi dunia ni!!