Pages

Sep 1, 2012

bidan menjunam

hah!story bermula with nak hantar abang naik bus g bukit jalil aku menjunam sekali with am ( future menjadi adik beradik x sama ayah n mak ) n safwan (anak sam )..x boleh jauh 1 meter dari abang x pun am..bergangdam style walllhaa la weh~mostly gurl kat situ ingat abg is my bf..(HANG X TAW KA BF AKU~~~ (x sempat nak menaip naim dah text..panjang umur sayangku i love u )^^ ctnw __...
snap pic sebelah PM..korang ade???
p/s aku baru taw gurl yang berkepit nagn kiteorng  seblah aku tu..my aunty ..hahahhaa+++awek  jiran aku la...haha~ape ape pun x bley..kechik betoi dunia ni!!

No comments:

Post a Comment