Pages

Oct 25, 2012

hamper punye pasal.


25hb oktober "cuti terselit bagi rakyat n warga pahang..so ramai la yg cuti smpaikan mini cooperku yang comel tu satu2xnye kereta paking tengah2x coutr,,in case..++ my bottol air today tertumpah dalam kereta so berliter2x air membanjiri my car dats y park tengah2x panas nak keringkan kerete.ehe,kalau x park tepi bangunan nie jeh..ade bnyak paking kosong kan.~ok..then tengah sibuk2x aku yang alone2x sibuk jage ofize..ade aunty ni datang nak tanye kes "JGN KETAWA...DIA NAK MINX KEBENARAN TANAH 1meterPERsegi..nak letak tempat sembahyang dia.ayo.=)..disebabkan aku pun x taw nk wat cm ne aku pun explain bla2x minx ye dtng ary isnin sbb aku pun x taw ape nak buat kes mcm tu..hahaha~IM NEW WORKERS..then aku nmpk bro2x driver n penguatkuasa sibuk angkat hamper naik level 1kat depan ofize..aku pun menyibukkan diri bertanya,,for what hamper nie..then diorng ckp untuk our tounmnt sepak takraw...aku pun tgok pakcik driver nie mengah2x berpeluh2x angkat hampe.bukan sikit banyak satu hilux penuh..n aku pun angkt la hamper tu with niat baik hati nak tolonng sampai tangge jeh..x larat la nak pickup naik level satu.haih~...dah siap semua aku kembali ke ofiz sambung "STUDY"..then sorang2x masuk hantar kudap kudapan kat aku ehe..diorang ckp diorang keykah satu hamper bagi2x kat sapa yang angkat hamper tadi..mboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ade yang tanye name..dah tanye x percaye pulak tu..last2x aku ckp saye aminah calll me minah..^^..huhu...
ganjaran yang diberi

Oct 14, 2012

harapan


KETEPUAN OTAK KEY IN MARRIS.so aku pun selongkar folder music..ade lagu harapan dengar la..then lagu nie wat aku obses sampai nyanyi berulang kali.ehe pssssttt tym kat hot springs..kat pintu gate kat dalam kereta aku nyanyi..abang cakap woi gile ke??kikiki..in fact LAGU NI BEST tapi x taw pun mean lagu tu ape sebenarnye..perati gak lirik dia..haram aku nak faham..Y naim dediction this song to me??aku yang lampi~
Bicara mimpi itu
Mengheret ku ke dasar
Gelap tangannya menggapai tangan ku
Dan munculnya dirimu
Di pinggir laman itu
Hangatmu menyambut ku kembali
Mengapa masih berdiri
Hadirnya siang berteman mentari
Dan ku bersama
Bintang malam mu mencari kasih ku oohhh
Harapan menjadi layu
Ingin ku bahgia bersama
Menjadi kenangan
Memburu impian masa kita selamanya
Bagai ada musafir
Hadir dan pergi tiada berjanji
Mungkin seketika
Ku merasa cintanya
Bagai dibelai mimpi sempurna
Tak bererti dan bersemi
Tiada indah tanpamu di sini
Dan ku jejaki
Walaupun hanya secebis kasihmu oohhh
Harapan menjadi layu
Ingin ku bahgia bersama
Menjadi kenangan
Memburu impian masa kita selamanya
Harapan menjadi layu
Ingin ku bahgia bersama
Menjadi kenangan
Memburu impian masa kita
Meratap setinggi gunung
Pasti ku mencari bintangnya
Menjadi cahaya
Menyinar impian hidup kita selamanya

Dan ku mengerti

Harapan
Harapan menjadi layu
Ingin ku bahgia bersama
Menjadi kenangan
Memburu impian masa kita
Hati ku
Meratap setinggi gunung
Pasti ku mencari bintangnya
Menjadi cahaya
Menyinar impian hidup kita selamanya
Arissey layan lagu melayu ..woo...”HELLLO KAT OFIZ KAK LAILEE PASANG RADIO MELAYU >>SYOK JUGAK SOMETIME>=)
i love this part.

Hati ku
Meratap setinggi gunung
Pasti ku mencari bintangnya
Menjadi cahaya
Menyinar impian hidup kita selamanya

Oct 12, 2012

stalker

ok senyum depan lappyy..nad y u x da sebelakuuu...haih~kalau x lagi hot  keadaan..aku mengerudi blog "tut"haha~senyum ketawa sedeyyy menyentuh sentap gugup wow urw ok terima kasih..ehe!aku lagi cute..opsss haha..ok jgn over haram..attcc to mizzz nad...sila senyum..(nad dah gerudi awal2x blog "tut" ni...
malas nak call nad o public kt fb o chat..wei dia ade dua blog  satu lagi sikit punye lama aku gerudi mana nak cari sampai jem intrnet ak..hahha..x KETEMU..hampa..kalau x mesti dapat gerudi lebih mendalam..chu!!
untuk "TUT" ENDING untuk ary ni...sedeyyy lo...saya bersimpati..=( aku x mampu baca yang detail..biakan semoga dia sejahtera..amin gurl.

Oct 10, 2012

my love

ehe..korang nak meluat ke whateverr..aku taw nad suke bace blog aku..sediakan baldi nak muntah ok nad...he...1st nak cakap love u NAIm...macam x percaya i got u..ehe~aumm..
bulan nie die kerje malam so mcm biasa aku selalu wakeup pkul 5(kadang2x x sedar pun name jeh lock alarm )nak text die..ehe~t x da masa da..then pagi2x wish n remind macam2x sayang tu beb...pelik bin ajaib dekat2x kul 3pm o 4pm ..tym2x kemuncak matahari suam2x nak turun mesti rindu beliaw...pelik betoi~perati jeh menjak2x nie..haih~tu jeh nak ckp..ok bye~aku yang mendengar titanium ...

Oct 8, 2012

BABY VOUGE


Menuju ke Pekan Pahang with mizz nad..x bley blA tym kat toll Temerloh  nad cari honda aku aku cari honda dia..sampai tua pun x jumpe sebab aku naik wira n nad naik viva..ahahaha!...so travel lah kami slow2x sambil tunggu bum yang dari Cameron with jimy nak jalan seeering la konon..sampai kat indera pura pickup azy..otw nak ke peka n baru nampak bum..weeee..bum dah ade baby dalam perut..1st baby teahamingun crew...(tapi x taw la kowt kalau tea hamingu crew ade yang prgtnd  n diam2x..(dont thing negatif ) CONTOHNYA Nikah cara yang sah diam2x...okehh ayat ni kasi highlight sket~````````````````````````````````` kenape jahat sangat ni?hehe..
Baby bertudung macam x percaya ..huhih~ n she owsem.....dia macam dulu..ok tu jeh nak cakap..sebab kes dia nak story kiteorang tetamu khas dapat bear comel ..hehe..n dapat makan kat POKSU MOKSU..tempat paling mengancam nak makan sata...sedapppnyee~~~makan comot2x,,semua orang kalau datang kedai tu mesti makan comot2x..kalau tengokmakan x comot o cover2x control ayu tu mesti mkn ngn bf o gf dia  yang konon menjaga air muka..hahah~best..tapi kesian kat bum x dapt merasa air kelapa muda..tapi x pe bum stay lagi sehari..konon nak honeymoon..dah """3 bulan"" baru sempat nak honeymoon..=) lagi 6 bulan dapt la ank sedara baru...weeeee.






Oct 2, 2012

kecikan dunia

perhatikan ape yang diperhatikan..siblings mimie gugurl naimmuddin kamil was there~kechikkan dunia ^^
jangan bilang sesiapa~