Pages

Oct 8, 2012

BABY VOUGE


Menuju ke Pekan Pahang with mizz nad..x bley blA tym kat toll Temerloh  nad cari honda aku aku cari honda dia..sampai tua pun x jumpe sebab aku naik wira n nad naik viva..ahahaha!...so travel lah kami slow2x sambil tunggu bum yang dari Cameron with jimy nak jalan seeering la konon..sampai kat indera pura pickup azy..otw nak ke peka n baru nampak bum..weeee..bum dah ade baby dalam perut..1st baby teahamingun crew...(tapi x taw la kowt kalau tea hamingu crew ade yang prgtnd  n diam2x..(dont thing negatif ) CONTOHNYA Nikah cara yang sah diam2x...okehh ayat ni kasi highlight sket~````````````````````````````````` kenape jahat sangat ni?hehe..
Baby bertudung macam x percaya ..huhih~ n she owsem.....dia macam dulu..ok tu jeh nak cakap..sebab kes dia nak story kiteorang tetamu khas dapat bear comel ..hehe..n dapat makan kat POKSU MOKSU..tempat paling mengancam nak makan sata...sedapppnyee~~~makan comot2x,,semua orang kalau datang kedai tu mesti makan comot2x..kalau tengokmakan x comot o cover2x control ayu tu mesti mkn ngn bf o gf dia  yang konon menjaga air muka..hahah~best..tapi kesian kat bum x dapt merasa air kelapa muda..tapi x pe bum stay lagi sehari..konon nak honeymoon..dah """3 bulan"" baru sempat nak honeymoon..=) lagi 6 bulan dapt la ank sedara baru...weeeee.






2 comments: