Pages

Oct 25, 2012

hamper punye pasal.


25hb oktober "cuti terselit bagi rakyat n warga pahang..so ramai la yg cuti smpaikan mini cooperku yang comel tu satu2xnye kereta paking tengah2x coutr,,in case..++ my bottol air today tertumpah dalam kereta so berliter2x air membanjiri my car dats y park tengah2x panas nak keringkan kerete.ehe,kalau x park tepi bangunan nie jeh..ade bnyak paking kosong kan.~ok..then tengah sibuk2x aku yang alone2x sibuk jage ofize..ade aunty ni datang nak tanye kes "JGN KETAWA...DIA NAK MINX KEBENARAN TANAH 1meterPERsegi..nak letak tempat sembahyang dia.ayo.=)..disebabkan aku pun x taw nk wat cm ne aku pun explain bla2x minx ye dtng ary isnin sbb aku pun x taw ape nak buat kes mcm tu..hahaha~IM NEW WORKERS..then aku nmpk bro2x driver n penguatkuasa sibuk angkat hamper naik level 1kat depan ofize..aku pun menyibukkan diri bertanya,,for what hamper nie..then diorng ckp untuk our tounmnt sepak takraw...aku pun tgok pakcik driver nie mengah2x berpeluh2x angkat hampe.bukan sikit banyak satu hilux penuh..n aku pun angkt la hamper tu with niat baik hati nak tolonng sampai tangge jeh..x larat la nak pickup naik level satu.haih~...dah siap semua aku kembali ke ofiz sambung "STUDY"..then sorang2x masuk hantar kudap kudapan kat aku ehe..diorang ckp diorang keykah satu hamper bagi2x kat sapa yang angkat hamper tadi..mboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ade yang tanye name..dah tanye x percaye pulak tu..last2x aku ckp saye aminah calll me minah..^^..huhu...
ganjaran yang diberi

No comments:

Post a Comment