Pages

Aug 11, 2013

kulimmmmmm...

Already off to kulim nak tgok kudin kamil masud wad cos exciden..terharu sangat sangat dengan komitmen yang family bagi..jauh tu kulim..gerak pagi pagi dari bentong cross genting ,batang kali and masuk Toll tanjung Malim..banyak kali berhenti sebab g toilet rest beli bantal..this is first time turun aka jejak kaik ke kulim..ayah x taw jalan n emak owes say “tempat awak selalu ambik zah khusus dulu” and ayah say ok.. dulu mak selalu kena g kursus kt penang.dalam perjalanan adik udin jeh tido.”macam penat sgt” n owes berhati hati tempat AES..heeee..selama ni setakat Taiping tu taw la n up up lagi x dapat bayangkn macam mana..patutla kakak najwa balik puchong dari penang drive neo mengancam pink dia tu n owes kena saman laju..ok ok ok.. .naim say exit toll Seberang Jaya..then cari exit lunas,,tp zaman dah canggih nasib baik ada GPS..fuh  terus ke Hospital Kulim.. rushing sebab dah nak tamat waktu melawat cari wad 5,kemudian cari dekat nama pesakit katil num 9..aku masuk dlu sebab mak nak tunggu ayah..ketar kaki cari katil num 9 n finally ....berkejar terus kat katil naim..subhanaallah kaki ketar tngan ketar Allah saja yang tahu..naim show abah dia ..owh ni la pakcik Abd Razak..pak janggut ni exciden sendiri..naik moto langgar tiang..aku nak tergelak pyn ade sebab dia suke ckp aku n adik dia x pandai bawak moto..tgok dia dah jd superman.mata ade eyeshadow sket n mata pecah darah belah kiri..air kencing dah x sepekat darah ..mcm sirap lebis ais pun ade ..huhu..abah dia ckp dia lewat p kerja then rush rush..sekali lagi aku nak tergelak  ha tu la mlm mlm main game  x msj aku sibuk main game kn dah lewat wake up..ini budak sangat sangat degil..jantung n buah pinggan dia ad cedera dats y dia kencing berdarah..kesian sygku..mudah mudahan semuanya ok sihat n x da effect dikemudian hari.insyaAllah...even sekejap je jumpa dia sempat doh aku membebel ,sakit sakit pun mengatal lagi..haihhh lelaki!..aku x sempat jumpa mak dia sebb kiteorng terpaksa balikm ary tu juga sebab ayah nak kerja esok..dari juru ke ipoh jln JEM..rNr full..nasib baik dah buang awal awal kt shell kulim n along bagi mkn pill sakit perut penangan makan nasi Kandar..hehehe...CIRIT!!

Apa apa pun Get well soon..insyaAllah.n kaki aku dah jejak ke kulim..insyaAllah jugak satu hari  itu la tempat akan aku berulang balik kg..^^ amin.. ..yg ni diam diam taw..ahahha!









No comments:

Post a Comment